reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sprawy organizacyjne forum

reklama
Kolaz juz jest w watku "lista maluszkow po drugiej stronie..."
Zdjecia sa poprostu losowo przez program rozstawione, wiec prosze mowic jak jakas dzidzia gdzies komus nie pasuje z ustawieniem ;-) zmienie.
Pozdrawiam Was :-)

Fajnie to wyszło,tylko dlaczego niektóre zdjęcia(jest ich niewiele) sa duże???Nie to żeby mi to nie pasowało ,bo to jedno z moich tylko nie wiem co na to pozostałe czerwcówki. Myślę że jednak fajniej by to wyglądało gdyby wszystkie były takie same,ale pewnie włożyłaś dużo pracy w to więc dla mnie może być.

Larvunia, no właśnie niektóre fotki trochę zbyt dużo, inne za małe. Na przykład Krysia strasznie maleńka. Proszę nie bić ;-)Może dałoby radę jakoś to zmienić? Ale generalnie kolażyk fajny, dobra robota :-)

pewnie ze mozna :tak: Wszystko mozna... robilam z mloda przy cycku i wyszlo jak wyszlo ;-) To program sam rozrzucil fotki i je sam mi niektore zmiejszal.... wzielam poprostu "losowa" opcje.
Jak bede miec wiecej czasu to pewnie ze poprawie....
wiec tak:
robic jedna wielkosc zdjec...
aestima dawaj pewnie ze mozna :tak:;-)

jakies jeszcze wizje : Confused: ;-)

reklama
Do góry