reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sprawy organizacyjne forum

ja was popieram - bez komentarzy
a jak bedziemy chciały podyskutować to na ogólnym, po co tyle wątków robić

reklama
nie bylo mnie od rana a tu taka dyskusja ;-)
Zrobilam juz rano watek "Zdjęcia naszych pociech - bez komentarzy", wiec o co chodzi :confused::sorry2:;-) bom nie w temacie...

dobra zabieram sie za nasze tabelki, poprawki itp... jesli ktoras cos jeszcze ma to prosze pisac, puki robie ;-)

i czy jakis dzidzius jest juz w srod nas :confused: Tez bede uaktualniac jak trzeba :tak:

... wiec do dziela ;-)

edit:
lista uaktualniona, jedna z nas dodalam
u innej z nas conieco zmienilam,
listy maluszkow nie mialam co uaktualniac ;p
w razie poprawek prosze tu lub WP do mnie ;p
buzka! :*

Ostatnia edycja:
jakby ktoras miala info od Nutrii odnosnie wagi itp potrzebych do tabelki to poprosze o napisanie tu lub na WP do mnie bede wdzieczna :tak:

uzupelniam tabelke z urodzonymi szkrabami, powiedzcie mi czy Misialina rodzila SN czy CC miala :eek:

reklama
Kati dzieki...
teraz brakuje mi Polkaji godziny porodu ;-) Jakby ktoras wiedziala prosze o info :tak:

Do góry