reklama
traschka
Mama Marysi
ja wolę bez komentarzy. Wszystkie takie wątki jak zdjęcia, sms czy opowieści zostawiłabym bez komentarzy żeby nie robić bałaganu bo potem ciężko dotrzeć do konkretnej informacji. Można stworzyć osobny wątek z gratulacjami i poprosić Larvunię żeby w miarę mozliwości usuwała komentarze tych, którzy się rozpędzili))
Doris też o tym myślałam... I będzie pewnie tak, jak z galerią brzuszków duuuużo się piszę a zdjęc nie ma aż tak bardzo dużo... Więc ja chyba byłabym za tym, by po prostu wklejac nasze maleństwa i to by pełniło funkcje naszego prywatnego czerwcowego albumu A komentarze myślę, ze nawet zbędne bo przeciez wszystkie te małe grzyboliny będą piękne
ramari
Fanka BB :)
ja osobiście uważam, że w zdjęciach mogłyby być komentarze. W relacjach z porodów zdecydowanie nie.
traschka
Mama Marysi
a dlaczego post Doris zniknął?
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Post zniknął, bo jak go skończyłam pisać (a w międzyczasie sprzatałam w domku) to zauważyłam, że jest już wątek i napisane jest bez komentarzy. Więc to co pisałam już było nieaktualne.
Natomiast ja uważam, że lepiej jak będą same zdjęcia, można będzie sobie dzidzie poogladać a nie wyszukiwać zdjęć pomiędzy masą komantarzy. :-)
Natomiast ja uważam, że lepiej jak będą same zdjęcia, można będzie sobie dzidzie poogladać a nie wyszukiwać zdjęć pomiędzy masą komantarzy. :-)
reklama
Podziel się: