reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sprawy organizacyjne forum

reklama
ja wolę bez komentarzy. Wszystkie takie wątki jak zdjęcia, sms czy opowieści zostawiłabym bez komentarzy żeby nie robić bałaganu bo potem ciężko dotrzeć do konkretnej informacji. Można stworzyć osobny wątek z gratulacjami i poprosić Larvunię żeby w miarę mozliwości usuwała komentarze tych, którzy się rozpędzili:)))

Doris też o tym myślałam... I będzie pewnie tak, jak z galerią brzuszków duuuużo się piszę a zdjęc nie ma aż tak bardzo dużo... Więc ja chyba byłabym za tym, by po prostu wklejac nasze maleństwa i to by pełniło funkcje naszego prywatnego czerwcowego albumu :) A komentarze myślę, ze nawet zbędne bo przeciez wszystkie te małe grzyboliny będą piękne :) :) :)

cenzura :D :p

żarcik... też mnie to zdziwiło ze zniknał... nawet zaczęłam się zastanawiac czy nie wymyśliłam sobie sama tego posta który doris napisała :p

Post zniknął, bo jak go skończyłam pisać (a w międzyczasie sprzatałam w domku) to zauważyłam, że jest już wątek i napisane jest bez komentarzy. Więc to co pisałam już było nieaktualne.
Natomiast ja uważam, że lepiej jak będą same zdjęcia, można będzie sobie dzidzie poogladać a nie wyszukiwać zdjęć pomiędzy masą komantarzy. :-)

Też jestem za fotkami bez komentarzy! Bo zawsze nam się rozwijaja dyskusje, na każdym wątku i to często off topic ;-) Więc zdecydowanie, bez komentarzy!

reklama
Tak dla zdjęć bez komentarzy. Inaczej trzeba by było szukać zdjęć bo wiadomo że każda z Nas chciałaby coś pod zdjęciem napisać

Do góry