reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sprawy organizacyjne forum

to może uprościć sprawę i po prostu wpisywać bez tabelki dużymi literkami???? Coś podobnego jak u kwietniówek??? Chyba nawet Tobie byłoby łatwiej???

reklama
A mi się pomysł tabelki bardzo podoba:) Od razu widać co i jak, jest przejrzyście. Tylko rzeczywiście trochę mała, choć ja wszystko widzę. Może mam wiekszy monitor:)

Doris no wiesz Ty co... to ja na "rzęsach staje" zeby bylo ladnie i przejrzyscie a Ty mi tu takie rzeczy kazesz robic :-D:-D:-D
heheheheh zartuje ;-)

Ja też uważam, że w tabelce jest duzo bardziej przejrzyście i czytelnie. Nie jest duża to fakt ale u mnie na przykład można przeczytać co tam jest napisane.

jak dla mnie też ok. Aczkolwiek tydz ciąży by się przydał jeszcze :-)

rozumiem, że jest to wątek bez komentarzy tak?

ps: i trochę mi się tytuł wątku nie podoba :no::-:)zawstydzona/y:
może go jakoś zmienimy?!

tak tak kazda lista bez komentarzy
tu albo na wp wszelakie zmiany wlasne prosze :tak:
i sugestie...
tzn co proponujesz agataT :confused: Na jaka nazwe zmienic :confused:
Tydzien ciazy moge dodac bez problemu... przy nastepnej okazji ;-)

moje propozycje:
1. czerwcówki i ich Dzieci
2. Rozpakowane Mamy Czerwcowe 2011
3. Czerwcówki w dwupaku
4. Rozpakowane czerwcowe Mamy
5. Czerwcóweczki 2011
6. Jesteśmy na świecie- 06.2011
7. Urodzone Czerwcowe Maleństwa

Takie luźne propozycje...
Może ktoś jeszcze się wypowie w tej kwestii?!

Mi się w sumie podoba tytuł... :) Choc w sumie uprościłabym na "Po drugiej stronie brzuszka" albo tak mi się pomyślalo teraz "Kogo Witam Kogo Goszczę" ale obecny tytuł też spoko, wszyscy wiedzą o co kaman :)

No i pomysł z podaniem tygodnia ciąży w czasie porodu też gitarra :)

reklama
Do góry