reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sprawy organizacyjne forum

dzieki, moze ktoras bedzie w kontakcie to poprosze o dane, ewentualnie kolezanka nasza andariel wroci to dopisze :tak: Potrzebuje dokladna wage, wzrost i cc czy sn :tak: - JUZ MAM DZIEKI

Ostatnia edycja:
reklama
kuknijcie czy macie jakies uwagi do nowej listy maluszkow po drugiej stronie brzuszka - dzieki :tak:

edit:
liste mamusiek tez poprawilam, prosze posprawdzac ;-)

Ostatnia edycja:
Larvunia...może wzorem z innych wątków wpisywać jeszcze w którym tc urodziło się dzieciątko??? I nie wiem czy to u mnie ale lista jest baaaardzo mała....

nie patrze po innych watkach, ale popatrze ;-)
piszcie co jeszcze, to w przyszlym tyg pozmieniam puki co juz mi sie niechce Doris ;-) wogole program nawala...

Wszystkie macie mala liste :confused: u mnie normalnie widac... posprawdzajcie - dzieki

edit:
Doris a klikasz tam w "powiekszenie" nad lista :confused:

Doris kochana a nie pojawia Ci sie plusik jak kursorem najedziesz na tabelke :confused: Jak klikniesz tym plusikiem to powinnoi Ci sie powiekszyc.... Po wczesniejszym kliknieciu nad tabelka w to "Kliknij, żeby zobaczyć obrazek w pełnej wielkości."
sprawdz ;-)

sprawdziłam, jest plusik i tabela się powiększa ale wydaje mi się, że lepiej by było jakby ta tabela bez zbędnych czynności była duża od razu. Ten wątek bedzie często odwiedzany, też przez inne oczekjące mamy z innych miesiący i lepiej byłoby widać. To oczywiście moja sugestia tylko :-)

reklama
Do góry