reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spóźnia się

Olg333

Fanka BB :)
Cześć!
Sprawa wygląda następująco, we wtorek miałam dostać @, do dziś jej nie ma, natomiast od czwartku (nocy) pobolewa mnie podbrzusze jak na okres.
Wg aplikacji jak była owu to akurat mieliśmy z mężem przestuj, nie mieliśmy w tym cyklu parcia na to aby się udało. Jednak parę dni później, poprzytulaliśmy się trochę, (jeśli kogoś obrzydza rozmowa o "naocznych" objawach proszę przestać czytać😁) na drugi dzień zauważyłam lepki, ciągnący się śluz, od razu wiadomo w internety musiałam zajrzeć i wg info które znalazłam był to najbardziej płodny śluz. Czy dobrze rozumiem, że owu mogła się przesunąć? Czyli jeśli się przesunęła i na drugi dzień po stosunku był ten najbardziej płodny śluz to mogło zaskoczyć?
Zrobiłam test wczoraj czyli 3 dni po planowanej @ ale wyszedł negatyw. Nie wiem co już mam myslec.
Jak zobaczyłam negatyw to wiadomo smutno mi było ale już jakby się pogodziłam z tym, a za parę godzin zaczęłam myśleć że skoro owu się przesunęła to i okres by się przesunął w sumie więc może jeszcze przyjdzie @/albo może za wcześnie na test 🤔
Proszę o wasze zdanie, pogadajcie do mnie 😀 Wiem, że to takie gdybanie, gadanie wszystko może być, ale chętnie poczytam jak to było u was, jaki znacie przypadki itp ;)

reklama
Lepki i ciagnacy sluz to raczej jest nieplodny.. u mnie tak bylo. Plodny to przezroczysty rozciagliwy. Laboratorium w wiekszosci sa tez otwarte w soboty. Jesli nie przyjdzie okres to trzeba powtorzyc test. Gdy zalozysz przesuniecie sie owulacji to miesiaczka tez Ci sie przesunie wiec moze bylo za wczesnie na test. Ja bete robilam 4 dni po terminie i pokazywala juz 5 tydzien, ale testy mialam pozytywne. Jedynie chcialam potwierdzic :)

Lepki i ciagnacy sluz to raczej jest nieplodny.. u mnie tak bylo. Plodny to przezroczysty rozciagliwy. Laboratorium w wiekszosci sa tez otwarte w soboty. Jesli nie przyjdzie okres to trzeba powtorzyc test. Gdy zalozysz przesuniecie sie owulacji to miesiaczka tez Ci sie przesunie wiec moze bylo za wczesnie na test. Ja bete robilam 4 dni po terminie i pokazywala juz 5 tydzien, ale testy mialam pozytywne. Jedynie chcialam potwierdzic :)
No właśnie widzisz dla mnie ciągnący to to samo co rozciągliwy 😂 był przezroczysty i i rozciągliwy,lepki dla mnie też był bo się trzymał między paluszkami, nie wiem, już nad tym tak nie myślę bo kiepska jestem w te opisy ;p
Dziś mam biały. Dopiero zaczęłam obserwacje śluzu więc nie znam się na tym wszystkim, moje początki ;)

Jestem z średniej wielkości miejscowości, tu labo tylko 8-15 pon-pt, ale już znalazłam jedno labo w drodze do pracy dłużej otwarte więc temat do ogarnięcia :)

Cześć!
Sprawa wygląda następująco, we wtorek miałam dostać @, do dziś jej nie ma, natomiast od czwartku (nocy) pobolewa mnie podbrzusze jak na okres.
Wg aplikacji jak była owu to akurat mieliśmy z mężem przestuj, nie mieliśmy w tym cyklu parcia na to aby się udało. Jednak parę dni później, poprzytulaliśmy się trochę, (jeśli kogoś obrzydza rozmowa o "naocznych" objawach proszę przestać czytać😁) na drugi dzień zauważyłam lepki, ciągnący się śluz, od razu wiadomo w internety musiałam zajrzeć i wg info które znalazłam był to najbardziej płodny śluz. Czy dobrze rozumiem, że owu mogła się przesunąć? Czyli jeśli się przesunęła i na drugi dzień po stosunku był ten najbardziej płodny śluz to mogło zaskoczyć?
Zrobiłam test wczoraj czyli 3 dni po planowanej @ ale wyszedł negatyw. Nie wiem co już mam myslec.
Jak zobaczyłam negatyw to wiadomo smutno mi było ale już jakby się pogodziłam z tym, a za parę godzin zaczęłam myśleć że skoro owu się przesunęła to i okres by się przesunął w sumie więc może jeszcze przyjdzie @/albo może za wcześnie na test 🤔
Proszę o wasze zdanie, pogadajcie do mnie 😀 Wiem, że to takie gdybanie, gadanie wszystko może być, ale chętnie poczytam jak to było u was, jaki znacie przypadki itp ;)

Cykl może się przesunąć, z różnych względów 😉 z takiego przesunięcia zaczęłam 3 miesiąc 😝 najlepiej poczekaj ze zrobieniem testu około 7/10 dni po spodziewanym terminie, jest noe wytrzymasz to może być Beta. Masz jakieś dodatkowe symptomy oprócz pobolewania?

reklama
Cykl może się przesunąć, z różnych względów 😉 z takiego przesunięcia zaczęłam 3 miesiąc 😝 najlepiej poczekaj ze zrobieniem testu około 7/10 dni po spodziewanym terminie, jest noe wytrzymasz to może być Beta. Masz jakieś dodatkowe symptomy oprócz pobolewania?
Właśnie nic a nic, tylko te pobolewanie, biały śluz.. nic "mi nie jest" oprócz tego ;)
Wiem że cykl może się z różnych przyczyn przesunąć ale zawsze miałam regularnie, nie miałam też żadnych stresów, wręcz przeciwnie :)
Trudno, nie pozostaje mi nic innego jak czekać na rozwój zdarzeń ;)

Do góry