reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spóźnia się

Daj znać . U nas zaczynamy kolejny miesiąc starań może wrzesień będzie szczęśliwy 😃
A ile już się staracie ? Ja czekam na dzień w którym będę mogła wykonać test ciążowy. Od marca się staramy z mężem Ale jeżeli nie będzie II kresek to się nie zalamie teraz nastawilam się na powrót do pracy i jestem mega podekscytowana bo moja córcia do przedszkola idzie więc narazie mam czym glowe zająć ;)

reklama
Dziś 1 dzień @. Także może wrzesień. To był dopiero 1 cykl starań także damy radę :* nie wiem, mam obawy żeby starać się we wrześniu, bo poprzednia ciąża była z września i straciłam w 15tyg. boję się żeby była podobna data porodu itp.. Co myślicie? Mąż mówi że trzeba się cieszyć że będzie dzidziuś a nie ustalać daty

Dziś 1 dzień @. Także może wrzesień. To był dopiero 1 cykl starań także damy radę :* nie wiem, mam obawy żeby starać się we wrześniu, bo poprzednia ciąża była z września i straciłam w 15tyg. boję się żeby była podobna data porodu itp.. Co myślicie? Mąż mówi że trzeba się cieszyć że będzie dzidziuś a nie ustalać daty
Mało komu udaje się w pierwszym cyklu starań grunt to pozytywne nastawienie ;) i posłuchaj męża bo dobrze mówi róbcie swoje i czekajcie na owocne efekty tych starań :)

To nasz 3 cykl starań. Z córa staraliśmy się prawie rok ale to było 7 lat temu miałam nieregularne cykle. A teraz mam regularnie @ więcej doświadczenia z obserwacją swojego ciała i myślałam że trochę łatwiej będzie.

To nasz 3 cykl starań. Z córa staraliśmy się prawie rok ale to było 7 lat temu miałam nieregularne cykle. A teraz mam regularnie @ więcej doświadczenia z obserwacją swojego ciała i myślałam że trochę łatwiej będzie.
Chyba nigdy nie jest tak jak byśmy tego chciały... Grunt to być cierpliwym i nie zwariowac 😊 ja z pierwszym dzieckiem starałam się pół roku. Wtedy to było dla mnie długo bo nie wiedziałam, że do roku można się starać i jak wiele jest par, które staraja się dłużej. Teraz to 5 cykl starań ale nie panikuje 😋 jestem jeszcze na wychowawczym a bardzo bym chciała już do pracy wrócić od października

Do góry