reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spóźnia się

Daj znać . U nas zaczynamy kolejny miesiąc starań może wrzesień będzie szczęśliwy 😃
A ile już się staracie ? Ja czekam na dzień w którym będę mogła wykonać test ciążowy. Od marca się staramy z mężem Ale jeżeli nie będzie II kresek to się nie zalamie teraz nastawilam się na powrót do pracy i jestem mega podekscytowana bo moja córcia do przedszkola idzie więc narazie mam czym glowe zająć ;)

reklama
Dziś 1 dzień @. Także może wrzesień. To był dopiero 1 cykl starań także damy radę :* nie wiem, mam obawy żeby starać się we wrześniu, bo poprzednia ciąża była z września i straciłam w 15tyg. boję się żeby była podobna data porodu itp.. Co myślicie? Mąż mówi że trzeba się cieszyć że będzie dzidziuś a nie ustalać daty

Dziś 1 dzień @. Także może wrzesień. To był dopiero 1 cykl starań także damy radę :* nie wiem, mam obawy żeby starać się we wrześniu, bo poprzednia ciąża była z września i straciłam w 15tyg. boję się żeby była podobna data porodu itp.. Co myślicie? Mąż mówi że trzeba się cieszyć że będzie dzidziuś a nie ustalać daty
Mało komu udaje się w pierwszym cyklu starań grunt to pozytywne nastawienie ;) i posłuchaj męża bo dobrze mówi róbcie swoje i czekajcie na owocne efekty tych starań :)

To nasz 3 cykl starań. Z córa staraliśmy się prawie rok ale to było 7 lat temu miałam nieregularne cykle. A teraz mam regularnie @ więcej doświadczenia z obserwacją swojego ciała i myślałam że trochę łatwiej będzie.

To nasz 3 cykl starań. Z córa staraliśmy się prawie rok ale to było 7 lat temu miałam nieregularne cykle. A teraz mam regularnie @ więcej doświadczenia z obserwacją swojego ciała i myślałam że trochę łatwiej będzie.
Chyba nigdy nie jest tak jak byśmy tego chciały... Grunt to być cierpliwym i nie zwariowac 😊 ja z pierwszym dzieckiem starałam się pół roku. Wtedy to było dla mnie długo bo nie wiedziałam, że do roku można się starać i jak wiele jest par, które staraja się dłużej. Teraz to 5 cykl starań ale nie panikuje 😋 jestem jeszcze na wychowawczym a bardzo bym chciała już do pracy wrócić od października

Do góry