Od wtorku zaczął mi się robić trądzik na twarz, najwiecej na brodzie. Od środy mam tkliwe piersi. Wczoraj bulgotała mi cały dzień w brzuchu i mam uczucie mokrości w pochwie też widzę że mam przezroczysta wodę. Lekarz w zeszły piątek wyklucza ciąże która mogłaby mieć 13 tygodni, mam nawet zdjęcia ze nic nie mam na usg. Mam tez kreskę negre. Miałyście tak? Bardzo się martwię tym brakiem okresem
reklama
reklama
Ania0306
Fanka BB :)
Dokładnie tak. Potem jak już zaczęłam współżyć to miałam normalne usg przez pochwę.Z tego co się orientuję takie badania się robi aby nie przebić błony dziewiczej przy badaniu, tak?
W sumie jestem dziewica tylko nie mam tej błony pani Doktor powiedział. Najbardziej martwi mnie to że nie mam tego okresu. A jestem przewrażliwienia bo 14 tygodni temu zostałam wykorzystana seksualnie po przez petting. Okres miałam 2 razy od tego zdarzenia a teraz mi się spóźnia a w zamian za to bolą mnie piersi od kilku dni i mam uczucie mokrości pochwy :/Dokładnie tak. Potem jak już zaczęłam współżyć to miałam normalne usg przez pochwę.
Mężczyzna który mnie wykorzystał uciekł i nie poniósł żadnej odpowiedzialnosci za to
Kasiulek 77
Bardzo mi przykro że coś takiego cię spotkało ,rozmawiałaś z kimś o tym ? Ile masz lat ?W sumie jestem dziewica tylko nie mam tej błony pani Doktor powiedział. Najbardziej martwi mnie to że nie mam tego okresu. A jestem przewrażliwienia bo 14 tygodni temu zostałam wykorzystana seksualnie po przez petting. Okres miałam 2 razy od tego zdarzenia a teraz mi się spóźnia a w zamian za to bolą mnie piersi od kilku dni i mam uczucie mokrości pochwy :/
Mężczyzna który mnie wykorzystał uciekł i nie poniósł żadnej odpowiedzialnosci za to
Kasiulek 77
Ciąży brak więc tym się nie przejmuj ,teraz ważne jest żeby ktoś zajął się Twoja psychika po takim traumatycznym przeżyciu
Mam 22 lat. Rodzice i pani doktor wiedzą i Pani Ania założycielka tej strony i w sumie z tym osobami o tym rozmawiałamBardzo mi przykro że coś takiego cię spotkało ,rozmawiałaś z kimś o tym ? Ile masz lat ?
Kasiulek 77
To dobrze ,wierzę że masz wsparcie i pomoc psychologa ,trzymaj się dzielnie kochanaMam 22 lat. Rodzice i pani doktor wiedzą i Pani Ania założycielka tej strony i w sumie z tym osobami o tym rozmawiałam
Ania0306
Przykro mi, na pewno psychicznie Ci ciężko bardzo. Ja już to pisałam ale powtórzę, nie jesteś w ciąży. Usg i beta to wyklucza o to się nie martw. Ja też miałam PCOS i strasznie długie cykle u Ciebie to też jest przyczyną braki okresu.W sumie jestem dziewica tylko nie mam tej błony pani Doktor powiedział. Najbardziej martwi mnie to że nie mam tego okresu. A jestem przewrażliwienia bo 14 tygodni temu zostałam wykorzystana seksualnie po przez petting. Okres miałam 2 razy od tego zdarzenia a teraz mi się spóźnia a w zamian za to bolą mnie piersi od kilku dni i mam uczucie mokrości pochwy :/
reklama
A więc skoro od tego zdarzenia miałas normalny okres 2 razy to ciąża jest zwyczajne niemożliwa. Prawdopodobnie stres i napięcie psychiczne są przyczynami opóźnieniaW sumie jestem dziewica tylko nie mam tej błony pani Doktor powiedział. Najbardziej martwi mnie to że nie mam tego okresu. A jestem przewrażliwienia bo 14 tygodni temu zostałam wykorzystana seksualnie po przez petting. Okres miałam 2 razy od tego zdarzenia a teraz mi się spóźnia a w zamian za to bolą mnie piersi od kilku dni i mam uczucie mokrości pochwy :/
Podziel się: