reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanka

No to do jutra laseczki!!! :-D Tyle mi się na pakowaniu zeszło... eh a mialam isc wczesnie spac! :baffled:;-)Bedę podsypiac na spotkanku :rofl2::crazy:;-)NIEEEE, żartowałam! bedziemy się super bawic:tak::tak::tak::tak:

MoniQa stało się cos... eh... jak się zorientowałam to po prostu usiadłam i myślałam że się rozpłaczę... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Ale, ale to już jutro się dowiesz o co chodzi... eh...gapa ze mnie jak nie wiem co!!!! :-:)zawstydzona/y:Tylko przykro mi tak jakos... :-(

reklama
No mamuśki napewno świetnie sie bawia, a jesli maja taka pogode jak u mnie to super:tak::tak::tak:. Szkoda tylko, że nie moglysmy sie wszystkie spotkac:-(, ale moze kiedys....;-):-):-)

Dziewczynki odświeżam watek :-)

10-11 maj będziemy najprawdopodobniej u Ines w Wawce ... chetnie byśmy sie z Wami spotkały ... są jakieś chętne kobietki?? :tak::-) ... znajdźcie się, plisss :laugh2::-)

OOOOOJjjjjjjjjj nieeeeeeeeeeee!!!!! Ja akurat mam zakończenie białego tygodnia u Natalki:-( znowu mnie spotkanie ominie:-:)no: W ogóle maj to dopiero po 18 mam luźny:baffled:

Ech... akurat 11 maja bede w okolicach W-wy (w Izabelinie), ale na rodzinnej imprezce, wiec tez sie nie spotkamy:-(

kurcze szkoda:-(
ja akurat na 10 maja mam wyznaczona date na chrzest Hani...
w Warszawie mam zamiar byc w maju,ale kilka dni pozniej;odwiedzr rodzicow,rodzinek,mysle ze tydzien minimum zabakuje,wiec jak bede w ogole,to sie odezwe i moze cos Warszawianki wymyslimy,co? ;-)

reklama
OOOOOJjjjjjjjjj nieeeeeeeeeeee!!!!! Ja akurat mam zakończenie białego tygodnia u Natalki:-( znowu mnie spotkanie ominie:-:)no: W ogóle maj to dopiero po 18 mam luźny:baffled:

Ech... akurat 11 maja bede w okolicach W-wy (w Izabelinie), ale na rodzinnej imprezce, wiec tez sie nie spotkamy:-(

kurcze szkoda:-(
ja akurat na 10 maja mam wyznaczona date na chrzest Hani...
w Warszawie mam zamiar byc w maju,ale kilka dni pozniej;odwiedzr rodzicow,rodzinek,mysle ze tydzien minimum zabakuje,wiec jak bede w ogole,to sie odezwe i moze cos Warszawianki wymyslimy,co? ;-)

No a nas caly MAJ nie ma w Warszawce:-(

:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Do góry