reklama
Agnieszka18
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Renik - dzięki wielkie jeśli to takie proste i nie sposób nie zauważyć żyrafy to wraz z moimi blond włosami trafię :-):-):-)
MoniQa - mam ten sam numerek telefonu co kiedyś Wam podawałam
Do zobaczenia!!!
MoniQa - mam ten sam numerek telefonu co kiedyś Wam podawałam
Do zobaczenia!!!
monika3
Mama Amelki i Filipka
Więc to jutro nastąpi TEN WIELKI DZIEŃ...troszkę Wam zazdroszczę tego spotkanka ...ale tak baaardzo pozytywnie Bawcie się dobrze i koniecznie macie opowiedzieć jak było...ze szczególami ;-)
Ines...wykurowałaś mężusia na jutro??
Ines...wykurowałaś mężusia na jutro??
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Monia napewno opowiemy i mamy nadzieje ze kiedys sie spotkamy w wiekszym gronie
Dziewczynki gdybym jutro nie dała rady wejsc na BB to ... napewno bedziemy z Ines pod zyrafą ... jak tylko do Nas dojedzie to zadzownie do którejs z dziewczyn powiedziec o której mniej wiecej dotrzemy
Poki co
25.08.2007 godzina 12sta pod zyrafą
Ines z familią :-)
Renik z corcią - familiad jest daleko :-(
Milkshake z familią:-)
MoniQa z synkiem - jeden familiad musi isc do pracy :-(
Agnieszka18 z familią :-)
Dziewczynki gdybym jutro nie dała rady wejsc na BB to ... napewno bedziemy z Ines pod zyrafą ... jak tylko do Nas dojedzie to zadzownie do którejs z dziewczyn powiedziec o której mniej wiecej dotrzemy
Poki co
25.08.2007 godzina 12sta pod zyrafą
Ines z familią :-)
Renik z corcią - familiad jest daleko :-(
Milkshake z familią:-)
MoniQa z synkiem - jeden familiad musi isc do pracy :-(
Agnieszka18 z familią :-)
spotkanko tuż tuż... nie wiem czy będę z mężusiem bo go złamało w kręgosłupie :-( ledwo chodzi. Ale ja z Olkiem będę. Jeszcze nie wiem jak zajadę bo on jest straszna beksa, a na tylnim siedzeniu samochodu nawet do niego nie sięgne....
Renik
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Mój Emisiek tez się zrobił beksowaty i też jeździ na tylnym siedzieniu bo niestety mam krótkie pasy w puncioku a żeby było lepiej to punciok się sp.....ipiipipipi (bo mnie już trafia, fatum zawisło nade mną jakieś) - ale przyjade choćby tramwajem, na szczęscie mam ndzieje, że tramwaj mnie jesdnak nie czeka bo tatko mi pozyczył swojego hmmm samochoda, jejku ale fajosko, że to juz jutro. a wracając do beksy poprostu robie wszystko żeby ją czyms zając śpiewam daje jakieś ciaacha a jak nie pomaga to sobie ryczy i już.
Renik a skąd ty jesteś?
Wiecie co.. a ja się trochę stresuje spotkankiem nie wiem czemu....
Co do ryczenia w aucie, to jak siedze z tyłu to ledwo sobie radze go czyms zająć... wyrzuca wszelkie rzeczy między drzwi a siedzonko, ale może właśnie jedzonko pomoże.... szkoda, że mam fotelik tyłem do kierunku jazdy...
Wiecie co.. a ja się trochę stresuje spotkankiem nie wiem czemu....
Co do ryczenia w aucie, to jak siedze z tyłu to ledwo sobie radze go czyms zająć... wyrzuca wszelkie rzeczy między drzwi a siedzonko, ale może właśnie jedzonko pomoże.... szkoda, że mam fotelik tyłem do kierunku jazdy...
reklama
Podziel się: