reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie lutowych mam ;)

Mamuśki ja też niestety nie dam rady być.Muszę jutro zawieść zwolnienie do pracy a to spory kawał poza Wawkę i pewnie mi się zejdzie.

reklama
Cysia, a Ty wiesz, że L4 mozna wysłac poleconym (nawet takim za potwierdzeniem odbioru, wyższa opłata, ale wiesz, że dostali)???. To ułatwia sprawę, jesli tak daleko masz zawieźć ten dokument.

geniusia-wiem że można wysłać pocztą,ale ja zawsze się boję że się gdzieś zawieruszy i potem będą z tego powodu problemy. U mnie w pracy jest zawsze spory rozgardiasz i wiem że jak nie dam im tego zwolnienia "do łapy" to pewnie gdzieś zginie i potem powiedzą że nie dostarczyłam na czas.Sporo tam widziałam i wiem że wszystko jest możliwe.Poprostu zawsze jestem spokojniejsza jak osobiście dostarczam.

Cysia, skoro tak jest, to masz rację, że zawozisz sama. Napisze, że z potwierdzeniem odbioru jest ok, bo my sprawdziliśmy to wysylając do telefonii komórkowej, ale sporo trwalo zanim to dotarło zwrotnie do nas. Więc niby jest dostarczone, ale pewność o tym mieliśmy dopiero po jakiś 2 tygodniach.

a ja dziś chętnie bym się spotkała, ale na 13:20 mam wizytę u gin :-)
wszystko nie tak i pod górkę.

Dee - to trzymam kciuki za wizytę ;)

Co do spotkanka to się nie odbyło... dostałam informacje od Blair (źle się czuła) więc przełożyłyśmy na kolejny tydzień.

Wtedy może więcej z Nas będzie mogła się spotkać ;)

ja chętnie, choć ostatnio pozwoliłam sobie na imprezke i to w towarzystwie 2 cieżarówek i 2 mam karmiących, a na drugi dzień mega ciśnienie (a to nasi mężowie pili a nie my) :)

reklama
Ożywiam temat :)
Dziewczyny taka ładna pogoda się szykuje, może jakiś wspólny spacer?;-)
Ja Akurat z Warszawy wiec Dee, Mama i przepraszam ale nie pamiętam kto jeszcze co wy na to ?:)

Do góry