reklama
geniusia-wiem że można wysłać pocztą,ale ja zawsze się boję że się gdzieś zawieruszy i potem będą z tego powodu problemy. U mnie w pracy jest zawsze spory rozgardiasz i wiem że jak nie dam im tego zwolnienia "do łapy" to pewnie gdzieś zginie i potem powiedzą że nie dostarczyłam na czas.Sporo tam widziałam i wiem że wszystko jest możliwe.Poprostu zawsze jestem spokojniejsza jak osobiście dostarczam.
Cysia, skoro tak jest, to masz rację, że zawozisz sama. Napisze, że z potwierdzeniem odbioru jest ok, bo my sprawdziliśmy to wysylając do telefonii komórkowej, ale sporo trwalo zanim to dotarło zwrotnie do nas. Więc niby jest dostarczone, ale pewność o tym mieliśmy dopiero po jakiś 2 tygodniach.
mama2006
Fanka BB :)
Dee - to trzymam kciuki za wizytę
Co do spotkanka to się nie odbyło... dostałam informacje od Blair (źle się czuła) więc przełożyłyśmy na kolejny tydzień.
Wtedy może więcej z Nas będzie mogła się spotkać
Co do spotkanka to się nie odbyło... dostałam informacje od Blair (źle się czuła) więc przełożyłyśmy na kolejny tydzień.
Wtedy może więcej z Nas będzie mogła się spotkać
krisowa
a myślałam ze z powodu moje awarii sprzetu ominie mnie spotkanie, a ja wyrabiam sie tylko u mnie od 10-15.11 odpada, ale potem już tak
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Widze, że temat spotkania upadł, wiec moze teraz cos zorganizujemy?
Co wy na to?:-)
Co wy na to?:-)
krisowa
ja chętnie, choć ostatnio pozwoliłam sobie na imprezke i to w towarzystwie 2 cieżarówek i 2 mam karmiących, a na drugi dzień mega ciśnienie (a to nasi mężowie pili a nie my)
reklama
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Ożywiam temat
Dziewczyny taka ładna pogoda się szykuje, może jakiś wspólny spacer?;-)
Ja Akurat z Warszawy wiec Dee, Mama i przepraszam ale nie pamiętam kto jeszcze co wy na to ?
Dziewczyny taka ładna pogoda się szykuje, może jakiś wspólny spacer?;-)
Ja Akurat z Warszawy wiec Dee, Mama i przepraszam ale nie pamiętam kto jeszcze co wy na to ?
Podziel się: