reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie lutowych mam ;)

reklama
Ja niestety nie dojadę :-( akurat na drugi 4 wyjeżdżamy na krótki urlop przed ciążą. Jedziemy do Jeleniej Góry na tydzień, w końcu trzeba zrealizowac kupon z Groupona :) bo już robię się większa, a nie chcemy, żeby nam przepadły wydane pieniążki. Wcześniej przed moje leżenie i klopoty Mojego z praca się nie dalo terminu ustalić.
Mi pasowaloby spotkanko tak od 12 listopada, już będę w Warszawie, a Mojego wywioze na lotnisko :tak: to i godzinki będą mi odpowiadały rózniejsze.

Byłam wczoraj w pracy i niestety nie dołączę do spotkania w przyszłym tygodniu :-(
Śr, czw, pt pracuje od 15:30 do 22 i cały weekend. Jak już zdecydujecie się na arkadię to może uda mi się wyrwać na chwilkę,ale zobaczymy :-) będę Was obserwować :-p

zazdroszcze Wam tych spotkań. pocieszam się tylko tym że jestem w Dublinie bo w Polsce i tak bym w nich nie uczestniczyła bo jestem z Górnego Śląska;-) moze jak już się dzieciaczki porodzą to uda mi się coś zorganizować dla "lutówek" z okolic i przylece z moim szkrabem :-)

blair - może być Arkadia ;) Dokładnie jeszcze się umówimy na dniach...

Może jeszcze jakaś mama z Warszawy się skusi?
Kriosowa - a jak z Tobą?

Dee
- powiedz Nam gdzie pracujesz to Cię odwiedzimy :p

ganiusia
- no to super, że na urlopik jedziecie. Odpoczniesz sobie troszkę od tej Warszawy :p miłego wypoczynku ;) Po 12.11 też możemy się jakoś spotkać :D

:tak:pewnie, że mozna. Mi pasuje Arkadia, bo dobry dojazd mam. W sumie to w Arkadii będę też w poniedziałek, bo mam iść do gin po L4 między pacjentkami, to skorzystam z okazji i skoczę sobie do centrum handlowego.

muszę przyznać że gdyby nie notka mamy2006 nawet bym tu nie zajrzała bo nie zauważyłam tego wątku. Fajnie że się organizujecie, też chętnie dołączę o ile coś mi nie wyskoczy do tego czasu:) Synuś będzie w przedszkolu, więc raczej sama jeśli już przyjdę ale nic nie obiecuję, bo ostatnio hormony szaleją i z każdym dniem bardzo rozbieżne emocje i nastroje mną targają

Digitalis - a do której Twój synuś w przedszkolu jest? Mój tylko do 13tej. No i na jakiej dzielnicy mieszkasz?

O której by Wam pasowało się spotkać? U mnie co prawda z kaską nie za ciekawie ale spotkać z Wami się mogę ;)

A dzisiaj widziałam się z Naszą geniusią :D Spotkanko bardzo miłe, Ewa odwiedziła mnie w domku ;) Wypiłyśmy herbatki, najadłyśmy się i pogadałyśmy o czym się dało :D Kubusiowi bardzo się spodobała nowa ciocia hehe, że nawet udzielał się w Naszych rozmowach i Nam przerywał - gdzie wcześniej tego nie robił :p Zrobiłyśmy sobie zdjęcia (dodam je jutro jakoś). Geniusia - jest bardzo sympatyczną, przemiłą kobitką ;)

:zawstydzona/y:mama :) mi tez było bardzo przyjemnie. Dobrze jest się spotkać :) A jak się już raz widziało na żywo, to potem wiadomo przed kompem z kim się rozmawia :) Wczoraj miałam bardzo przyjemny dzień :) A synuś Twój :-D koniecznie chcial calusa od nowej cioci na pożegnanie. Śmieszny gadułek :D no i ucałuj go i dziś ode mnie :D

reklama
Jak fajnie... Kurczę zazdroszczę Wam... :-) Ja ze Śląska daleko mam, wprawdzie na dniach będę w Lublinie też, ale to i tak kawałek drogi :-(

Do góry