reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanie lutówek ! :D

Ja też o niej myślałam ale ją zlikwidowali :-( a tam sofy wygodne były teraz tam jest sushi - bleeeeeeeeee To w zależności ile osób będzie to ustalimy miejsce czy kafejka czy restauracja bo mi jeszcze Camea się przypomniała - pyszne szarlotki z lodami

Uuuu a już się napaliłam :-( No nic, coś innego się znajdzie :) Aninaka jutro pobuszuje po starym i może coś fajnego znajdzie :-) Słuchajcie, cisza się tu zrobiła, więc chyba naprawdę sobie już pójdę. Baaaj.CMOKTUSIE W PIPUSIE :)

reklama
naprawdę

serio serio

a tak wogole to macie daleko tam na trasę torun-poznań jak się na przeźmierowo jedzie????
tak kojażę taki hotel co w nim w delegacji zawsze śpie Premium

i MacDonalda

to wsjo

no i giełdę części samochodowych koło toru wyścigowego

Przeżmierowo jest po kompletnie drugiej stronie Poznania jak jedziesz od Torunia a ja dodatkowo wytłumaczę jak łatwiej z Gniezna do mnie dojechać:tak: u mnie spać możesz i to cały weekend a nawet tydzień:tak:

Tygrynko ja 20 to jeszcze w cholernym Oslo bede siedziec, buuuuuuuu:-:)-(
Mezus przylatuje 17 grudnia, to dosc odlegla data, ale mysle, ze po swietach jeszcze jakies spotkanko mozna zrobic?:-):-)

no pewnie ja na każde takie chętna jestem:tak: będziemy czekać na Twój przyjazd:tak:

ja 20 nie mogę

:( :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

nie pasi mi

mi pasuje sobotka niedzielka lajcikowo

będzie kolejne spotkanko:tak: przyjedźcie w niedzielę to pojedziemy do Siuniabka na pizzę:-D

:( No to może byś do mnie przyjechała 19, przenocowała u mnie i w sobotę byśmy razem baną pojechały? :-)

ja myślę że mogę po Was podjechać, bo mam 20-30 min do Gniezna:tak:

Ja też o niej myślałam ale ją zlikwidowali :-( a tam sofy wygodne były teraz tam jest sushi - bleeeeeeeeee To w zależności ile osób będzie to ustalimy miejsce czy kafejka czy restauracja bo mi jeszcze Camea się przypomniała - pyszne szarlotki z lodami

zlikwidowali??? serio??? kiedy??? buuuuu.....
Camea też jest przeniesiona chyba gdzieś, w starej wiele palili:-( a szarlotki faktycznie przepyszne:-D
trzeba pokombinować, pomyśleć...

Ok, to jutro idę na spacerek i szukam kawiarni lub lepiej czegoś, gdzie można coś konkretnego wszamać. Tylko na jakąs godzinę raczej niewieczorową byłoby najlepiej się umówić, bo w piątek wieczorem to nic nie znajdziemy.

Mają być wygodne siedzonka i ceny raczej nie kosmiczne?

I dla niepalących.

SPOOOOOOOOOOKO:-D

Otwarcie protestuje - bo jakoś się w tej Łodziówkowo - Poznaniówkowo odnaleźć nie mogę ;) Wychodzi na to że jestem najlepiej zorganizowana :))) hihi bo sie zorganizowałam i do Łodzi z Wawy przygnałam!! YEssss...

reklama
Do góry