reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanie lutówek ! :D

reklama
aj ja bym chetnie przybyła ale mi pasuje tylko weekend, wogole to the best opcja ktorej pewnie nie aakceptujecie to jest niedziela rano do południa ponieważ mój by się puścił na giełdę na Przeźmierowo mnie zostawił gdzieś po drodze na moje może byc nawet MacDonald i potem nie zgarną za 2-3h, albo moge wykombinować inaczej mam kumpla w poznaniu to może mnie przenocować, zresztą, mi pasuje weekend a wy kombinujcie w każdym razie do Poznania większa znacznie szansa że przyjade zresztą czasto na giełde kiedyś jeżdziliśmy ale czy któraś chciała się tak w niedziele z rańca spotkac??????
z rechotkiem

małym
biednym
z Torunia

Pipulku Ty mój, mi pasuje w zasadzie każdy dzień, bo ja mam do poznania tylko 50km, to jest godzinka baną, ale nie wiem co na to laski. W sumie dopiero dziś temat zaczął być poważny i niektóre laski z Poznania nawet tu nie weszły i się nie wypowiedziały. Więc póki co czekamy na odzew.

Pipulku Ty mój, mi pasuje w zasadzie każdy dzień, bo ja mam do poznania tylko 50km, to jest godzinka baną, ale nie wiem co na to laski. W sumie dopiero dziś temat zaczął być poważny i niektóre laski z Poznania nawet tu nie weszły i się nie wypowiedziały. Więc póki co czekamy na odzew.
w
w sumie jakbym była odpowiednim autkiem mogę cię zgarnąć z gniezna bo i tak tamtedy przelatuje na poznań

a mi mezus obiecal, ze na spotkanie w Poznaniu mnie zawiezie:-):-)

po prostu zajebiście!!! 20 Ci pasuje???

No mi też pasuje 20.11. tylko żeby pozostałym lutówką w piątek pasowało było by super mogła by być też sobota 21.11! Dawajcie propozycje i listopad należy do nas! ( tylko plizzzz nie 28 - 29.11 - jestem na chrzcinach)
A macie pomysł na knajpkę tzn te same wymogi co Łodzianki skomponowały : dobre jedzonko, wygodne sofy i kibelki na nasze gabaryty :p

wymogi są!!! nie ma innej opcji!! wstępnie 20??

Super, to jesteśmy już 3 :) Ja, poziomeczka i aninaka :) Tygrynia, Kasia, Paulla a Wy???? Sorki jeśli o kimś zapomniałam. Ja jestem z Gniezna i starego rynku w Poznaniu nie znam na tyle aby coś polecić... Wiem jedynie, że smacznie jest w Czekoladzie na Żydowskiej. cafe czekolada, tylko, że tam raczej na słodko (najsmaczniejsza czekolada z dodatkami pod słońcem) i niestety nie pamiętam czy jakieś żarełko jest... :eek: Może jakaś z Poznanianek coś doradzi? :)

Siuniabku Ty dojedziesz do mnie i ruszymy razem:tak:
ja moge zaproponować jeszcze Fontannę Czekolady naprzeciwko Kupca, ciut drożej, mega słodko i wygodnie :))))

Jak żarełko to możnaby w sfinxie albo siouxie, bo mięsko dość dobrze robią (chyba, że coś się ostatnio tam popsuło a ja nie wiem) ale w sfinxie jest dziwna sala dla niepalących. Bo jej po prostu nie ma. Są wyznaczone stoliki. Więc chyba odpada. W sumie nie wiem, bo nie bujam się za bardzo po restauracjach:-D. Popytam jeszcze znajomych i popatrzę w necie, co polecają.

spinhx (aktualnie Feniks) odpada - niewygodnie, palą:no: prędzej ta Mexicana ale też niewygodnie:-( chyba że zjemy coś w miarę szybko a rozsiądziemy się w kawiarence...

mhmm oj widzę że kiepsko z organizacją u Was...nie to co w Łodzi...

bo mnie tu jeszcze nie było, ale już jestem więc uważaj na to co mówisz:-p poza tym Poznań jest większy i dlatego cieżko wybrać:-D

aj ja bym chetnie przybyła ale mi pasuje tylko weekend, wogole to the best opcja ktorej pewnie nie aakceptujecie to jest niedziela rano do południa ponieważ mój by się puścił na giełdę na Przeźmierowo mnie zostawił gdzieś po drodze na moje może byc nawet MacDonald i potem nie zgarną za 2-3h, albo moge wykombinować inaczej mam kumpla w poznaniu to może mnie przenocować, zresztą, mi pasuje weekend a wy kombinujcie w każdym razie do Poznania większa znacznie szansa że przyjade zresztą czasto na giełde kiedyś jeżdziliśmy ale czy któraś chciała się tak w niedziele z rańca spotkac??????
z rechotkiem

przyjeżdżaj kiedykolwiek!!!! i wtedy się spotkamy i zorganizujemy coś z tymi które dadzą radę:tak:

Ja nie wiem, bo z P-nia nie jestem. Muszę z Gniezna dojechać. A w Mexikanie byłam tylko raz, na górze i nie pamiętam w ogóle jak tam jest... Ale jeszcze mi się przypomniała taka fajna knajpka na Piekarach MezzoForte. Tam na dole jest wygodnie. Kojarzy któraś? :eek::crazy:No nie wiem sama, chyba Poznaniówki muszą się wykazać inicjatywą i poszukać jakiegoś fajnego miejsca ;-):tak:

Mezzo Forte znam bardzo dobrze. Może i wygodnie jest, ale bardzo kiepski kibelek;-) i obsługa nie bardzo (zazwyczaj jedna Pani za barem i nie ma kiedy przynieść jedzenia, trzeba długo czekać). Wiem, bo to zaraz koło mojej szkoły i chodziłam tam. NIE POLECAM!

z rechotkiem

małym
biednym
z Torunia

Jak dla mnie może być i niedziela rano:-)

TYLKO NIE 21.11. (sobota) BO MAM USG O 15!
Proszę!!!!!!

PS. Jutro przejdę się po starym, pooglądam knajpki i popytam co i jak. :cool:

w
w sumie jakbym była odpowiednim autkiem mogę cię zgarnąć z gniezna bo i tak tamtedy przelatuje na poznań

Łodziary
- chyba LODZIARY

Ejj super, to zgarniemy przy okazji Tygrynię co? LODZIARY, no oszczana jestem jak nic, dajcie pampersa bo nie wytrzymię! :-D:-D:-D:-D I co Aneciak zatkało kakało? Zobacz jaka orgaznizacja ha! Patrzaj i ucz się!

po prostu zajebiście!!! 20 Ci pasuje???
wymogi są!!! nie ma innej opcji!! wstępnie 20??
Siuniabku Ty dojedziesz do mnie i ruszymy razem:tak:
ja moge zaproponować jeszcze Fontannę Czekolady naprzeciwko Kupca, ciut drożej, mega słodko i wygodnie :))))

Tak 20 listopadek póki co :) Rechotek mnie zgarnie z Gniezna, to jak się zgodzi to ciebie też :) Fontanna czekolady. brzmi cuuudnie :)

przyjeżdżaj kiedykolwiek!!!! i wtedy się spotkamy i zorganizujemy coś z tymi które dadzą radę:tak:

naprawdę

serio serio

a tak wogole to macie daleko tam na trasę torun-poznań jak się na przeźmierowo jedzie????
tak kojażę taki hotel co w nim w delegacji zawsze śpie Premium

i MacDonalda

to wsjo

no i giełdę części samochodowych koło toru wyścigowego

reklama
Do góry