reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie lutówek ! :D

Haha dzięki :-) Poćwiczę geografię ! hahaha
Pani Moniko proszę dla przypomnienia pochwalić się miejscowością w jakiej Pani teraz zamieszkuje:-) A co do Krakowa to fajnie by było, ojjj jak fajnie by było... :-)
]
Bytom :) to zaraz kolo Katowic i jakieś 80 km do Krakowa.

reklama
ohO..to tylko ja mam do Was tak daleko:( ja mieszkam pod kołobrzegiem...to do krakowa to kawał drogi mam..:-(chyba że chcecie zwiedzic nasze piękne polskie morze to jak najbardziej jestem za:D:-)

Do Poznania ja mam ok 800 km hehe, Może nam się uda jakoś osiągnąć kompromis :-) Wypośrodkować Polskę i zjechać się w jedno miejsce! Byle by nam się to udało do lutego eheheheeee

Milena mieszkasz w Poznaniu ?

Dziewczynki pierw proszę się ładnie przedstawić, potem gdzie się mieszka, a dopiero gdzie by się chciało spotkać plissssssss :-)

Mam na imię Milena, mieszkam w Obornikach 30 km od Poznania więc możesz mnie na mapce ulokować w Poznaniu, a jeśli chodzi o miejsce spotkania to mi już wszystko jedno.

Szkoda by było, ale coś czuję, że z tego wszystkiego zrobią się dwa spotkania... rozumiem, że każdej z nas trudno byłoby wybrać się w daleką podróż, bo wszystkie jesteśmy w stanie błogosławionym i podróż po 500 km mogłaby większości sprawiać pewne trudności... Mam nadzieję, że wspólnie dojdziemy do konsensusu :-);-)

:-) Mam na imie Sylwia i jestem z Bielska Bialej. Bede w Polsce od 7 do 17 pazdziernika i pewnie realnie patrzac to w gre wchodzi poludnie czyli okolice od Katowic do Krakowa i do Bielska :-):-):-)

reklama
Do góry