reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanie Listopadówek 2006 i ich Skarbów!!!

W którym mieście chiałybyście się spotkać?

• Wszystkich głosujących
    15
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ognisko pierwszorzędna sprawa. A dzieci trzeba brać??;-) Już widzę Majkę jak leci do ognia, żeby pogrzebać w żarze:-D, bo taki kolor ładny i jeszcze nie widziała...Mam nadzieję, że dziewczyny (te co nocują w hotelu), jakby co udostępnią ciut sypialni dla pociech. ja wezmę kamerkę, to będziemy je mieli na oku, a sami balety:-D

reklama
No, ognisko BOMBA :tak:.Też mam dość grillowania, bo nie ma to jak duże porządne ciepłe ognicho :-D.
Jeśli chodzi o miejsce w pokoju dla dzieciaczków to u nas na pewno znajdzie się miejsce :tak:.
Poza tym to ja też dopasuję się do wszystkiego :-).Ja tam jakoś specjalnie wymagająca nie jestem ;-).Ja to mogę nawet do baru szybkiej obsługi pójść i wtrząchnąć hot doga :-D:-p

No skoro Pola juz niedlugo jedzie to pomyslmy o tej godzinie?
Napewno nie rano no bo mieszkacie daleko. Moze w godzinach 14- 15? Myslalam o pozniejszej porze ale potem moga kasac komary i inne latacze.. (na terenie ogrodka kolo hotelu jest male oczko wodne)

Myślę że o 15 będzie ok :tak:.Ale nie wiem jak z innymi dziewczynami.Zresztą, nam pasuje każda pora, Oliwka ostatnio "imprezowała" do pierwszej w nocy ;-).Tylko jak wróciliśmy do domu to przez godzinę próbowaliśmy ją uśpić, a ona bawiła się w najlepsze :baffled:.
A po 15 to już słońce nie jest takie mocne.
My planujemy wyjechać z domu gdzieś koło 5 - 6 rano, z tego względu, że jakby miało być gorąco to nie chcemy w największym upale jechać.Wprawdzie to jakieś 3 godzinki tylko, ale wolimy być szybciej, niż się później gotować w samochodzie (a klimy nie włączamy jak jedziemy z Potworkiem).Także my w Krakowie już będziemy o 9 rano.

reklama
15.00 dobra godzina. Dla tych, którzy mieszkają w hotelu myślę, że spoko, a inni dojadą a jak ktoś dotrze później, to przecież i tak się nic nie stanie..
Inna-dzięki za tel. Już wpisany w kom.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry