reklama
Rozmawiałam z K. odnośnie jedzenia. Chyba sobie w sobotę wykupimy obiad, ale poza tym ogarniemy sobie papucianko we własnym zakresie - bochenek chleba, słoik pasztetu i heyah ;-)
A jak tam z czajnikiem? Jest chyba w wyposażeniu? Bo kubki sobie weźmiemy swoje.
A jak tam z czajnikiem? Jest chyba w wyposażeniu? Bo kubki sobie weźmiemy swoje.
:-) Ha ha ha - Kati, no i tak będzie najlepiej :-)
Aestima, o ile tylko zgramy się z porą śniadania ;-) Dzięki za zaproszenie
Zastanawiamy się, jak ten grill wypadnie - na obiad, czy kolację ;-) No a ktoś pytał w ogóle o tego grilla? Czy mają sprzęcior?
Aestima, o ile tylko zgramy się z porą śniadania ;-) Dzięki za zaproszenie
Zastanawiamy się, jak ten grill wypadnie - na obiad, czy kolację ;-) No a ktoś pytał w ogóle o tego grilla? Czy mają sprzęcior?
traschka
Mama Marysi
Aestima, zołza mogę się dołączyć z pasztetem?
Odwołałam na razie dwa mniejsze pokoje, pani się bardzo ucieszyła bo ponoć wczoraj dzwonili do niej jacyś ludzie w sprawie rezerwacji. Prosiła, żeby po świętach potwierdzić ostateczną ilość pokoi. Wtedy dopytam o wszystkie gadżety grillowe. Jak macie jakieś pytania to błagam, napiszcie to w jednym miejscu bo ja ostatnio nie ogarniam wszystkiego. Czy mogłaby jedna zająć się spisem pytań? Zołza, może ty?
Odwołałam na razie dwa mniejsze pokoje, pani się bardzo ucieszyła bo ponoć wczoraj dzwonili do niej jacyś ludzie w sprawie rezerwacji. Prosiła, żeby po świętach potwierdzić ostateczną ilość pokoi. Wtedy dopytam o wszystkie gadżety grillowe. Jak macie jakieś pytania to błagam, napiszcie to w jednym miejscu bo ja ostatnio nie ogarniam wszystkiego. Czy mogłaby jedna zająć się spisem pytań? Zołza, może ty?
forever_young
Niemłoda mama Młodej
No to ja hasłowo:
1. grill - miejsce, utensylia, węgiel
2. sklep - odległość, zaopatrzenie
3. odległości pokoi od siebie i do miejsca gdzie się będziemy gromadzić - kwetsia elektronicznych niań
4. sprzętu kuchenne - czajnik, mikrofala, sztućce, lodówka, czy i czy w każdym pokoju ?
5. potencjalna opiekunka
6. gdzie siedzimy w razie niepogody i analogicznie jak w pkt. 3
Ja na razie tyle.
1. grill - miejsce, utensylia, węgiel
2. sklep - odległość, zaopatrzenie
3. odległości pokoi od siebie i do miejsca gdzie się będziemy gromadzić - kwetsia elektronicznych niań
4. sprzętu kuchenne - czajnik, mikrofala, sztućce, lodówka, czy i czy w każdym pokoju ?
5. potencjalna opiekunka
6. gdzie siedzimy w razie niepogody i analogicznie jak w pkt. 3
Ja na razie tyle.
reklama
Podziel się: