reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkanie czerwcówek 2012

no, w sumie impreza wózkowa też może być, moze nawet i lepiej? Bo później tylo przełożyć dzieciaki do łóżeki lulu. :) przekładanie mamy wyćwiczone przy cotygodniowych przeprowadzkach ;-)

reklama
Rozmawiałam z K. odnośnie jedzenia. Chyba sobie w sobotę wykupimy obiad, ale poza tym ogarniemy sobie papucianko we własnym zakresie - bochenek chleba, słoik pasztetu i heyah ;-)
A jak tam z czajnikiem? Jest chyba w wyposażeniu? Bo kubki sobie weźmiemy swoje.

a da się wykupić obiad?? Myślałam, ze obiad= grill:) Zołza my też weżmiemy jakieś jedzonko i będziemy sami śniadaniować a jakby co zapraszamy- Wy nam odpalicie trochę pasztetu, my Was sera:-D Po studencku:)))

:-) Ha ha ha - Kati, no i tak będzie najlepiej :-)
Aestima, o ile tylko zgramy się z porą śniadania ;-) Dzięki za zaproszenie :-D
Zastanawiamy się, jak ten grill wypadnie - na obiad, czy kolację ;-) No a ktoś pytał w ogóle o tego grilla? Czy mają sprzęcior?

Aestima, zołza mogę się dołączyć z pasztetem? :zawstydzona/y:

Odwołałam na razie dwa mniejsze pokoje, pani się bardzo ucieszyła bo ponoć wczoraj dzwonili do niej jacyś ludzie w sprawie rezerwacji. Prosiła, żeby po świętach potwierdzić ostateczną ilość pokoi. Wtedy dopytam o wszystkie gadżety grillowe. Jak macie jakieś pytania to błagam, napiszcie to w jednym miejscu bo ja ostatnio nie ogarniam wszystkiego. Czy mogłaby jedna zająć się spisem pytań? Zołza, może ty?

OK. Postaram się ogarnąć pytania. Dziewczyny, dawajcie je tutaj, a ja potem wszystko spiszę i przekażę Trasi :-)

edit. Aaaa! I pasztet dobra rzecz, dawaj, Trasiu ;-) :-D

No to ja hasłowo:
1. grill - miejsce, utensylia, węgiel
2. sklep - odległość, zaopatrzenie
3. odległości pokoi od siebie i do miejsca gdzie się będziemy gromadzić - kwetsia elektronicznych niań
4. sprzętu kuchenne - czajnik, mikrofala, sztućce, lodówka, czy i czy w każdym pokoju ?
5. potencjalna opiekunka
6. gdzie siedzimy w razie niepogody i analogicznie jak w pkt. 3
Ja na razie tyle.

reklama
Aestima, Zołza i Traschka - to ja też chcę do Was!! mogę dorzucić... hm... chleb i jak dobrze pójdzie ćwikłę do tego Trasiowego pasztetu ;-)

Do góry