reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie 2008

Jaki miesiąc najbardziej Ci pasuje na spotkanie?

• Wszystkich głosujących
    15
ja zaznaczyłam lipiec, sierpień
koniec sierpnia chyba mógłby dla mnie być, wrzesień nie wiem, czuję że średnio, choć jak blisko Wawy i jeden weekend to dam chyba radę, jak dalej to ja się zgłaszam sama z Krystianem pociągiem i wtedy raczej w wakacje.
Choć zobaczę jak jeszcze z finansami będzie :sorry2:.

reklama
ja zaznaczyłam wszystkie, bo mi wszystko jedno...
no i nie ukrywam, że bardzo by mnie ucieszyło miejsce gdzieś bliżej północy :-)

ja myśle ze opcja w okolicach warszawy bedzie najlepsza bo mój maz wyraził chec jechania z nami:-):-):-):-):-) własnie przed chwila jupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bo ajk mi rpzyjdzie jechac 400-500 km to nieiwem czy sei zgodzi
pwoeidziałam mu ze w okolicach w-wy by było to mi odpowiedział ze nie ma sprawy:-)
wiec zeby było sprawiedliwie to srodek PL:tak::-p:rofl2::sorry2:

jesli chodzi o mnie, to ja ewentualnie bym sie stawila z owca i tez wlasciwie wchodzi w gre tylko okolica wawy albo ostatecznie jakies inne duze miasto, gdzie mozna wyladowac, tylko wtedy mi sie nie udaloby zachaczyc o lodz, a babki moglyby mnie za to zeszkalowac.
ale naprawde nie bierzcie mnie pod uwage, w zeszlym roku ustawilyscie termin pod marianke, to teraz marianka sie postara.
pawel sie niby zgodzil zostac 3 dni z tytusem w ie. wiec kto wie - moze sie uda???

Dziewczynki, jak widać głosy "terminowe" rozkładają się mniej więcej po równo, ale sporo głosujących na wrzesień mówi, że ostatni tydzień sierpnia też wchodziłby w grę. Skoro tak, to może określmy się pod tym kątem - komu pasuje ostatni tydzień sierpnia? Napiszcie w postach, bo nie ma sensu robić kolejnej ankiety.
Jak dla mnie termin gicio.
Co do lokalizacji, to ja bym pochyliła czoło pod Mrówą ofiarnie jadącą z Południa z Dwójeczką, i jednak pozostała bliżej niż dalej centrum (choć bardzo doceniam poświęcenie obu Magd w zeszłym roku). Pamiętam, że wtedy znalazłam fajny pensjonat gdzieś w okolicach Łodzi, tylko wtedy mieli już zarezerwowane. Możemy to rozważyć jako opcję konkurencyjną wobec zeszłorocznego miejsca, ktore jak wiemy ma swoje wady, ale w sumie to więcej zalet. Może jeszcze Agask wygrzebie coś bardziej na północy, i potem pogłosujemy.

ja w tej chwili myślę, że też nam bardzo pasuje ostatni tydzień sierpnia, jak blisko Wawy to chyba dam radę wyciągnąć m. :sorry2:, zobaczymy jak cenowo będzie wyglądało, ale w razie czego sama z Krystianem na 100%.

Ja jeszcze nie mam sprecyzowanych planów wakacyjnych i w sumie to mi jak na razie wszystko jedno. Też myślałam o końcówce sierpnia.

A ja tak naprawdę to nie wiem.
Bo my w końcu będziemy w czasie przeprowadzki więc nie wiem co i jak czy uda się w ogóle.

reklama
Ja jestem na tak i jak najszybciej biorę się za szukanie czegoś ciekawego.Jak będzie gdzies dalej to najwyżej będziemy jechać z Jagodą we dwie :-)

Do góry