reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania mam kwietniowych

reklama
kici jestem chętna na taki najazd już obliczałam że to "tylko" 188 km ;) zawsze mogłabym się jakoś z filonką zorganizować bo wsumie niedaleko mieszkamy :-):-):-) ahhh ale się rozmarzyłam oby szybciej do lata

kici, niestety nie znam kultury gwatemalskiej. jak bede rozmawiac z malzonem to zapytam co to moze byc, ale znajac zycie to moze byc obsolutnie wszystko :-)
no właśnie też tak myślę... bo szukałam info w necie i żadnych konkretów nie znalazłam... no i ponoć jest to nie duże...

Kobietki ile z was jest na diecie bo wpadł mi do głowy świetny pomysł na nasze spotkanie i nie wiem czy będzie on taki świetny jak ja myślę. Albo inne pytanie czy dacie się skusić (te dietowe) na mały grzeszek :-)?

Isabela, jeśli o mnie chodzi to się nie dietkuję, ale nie jem słodyczy. Więc słodkościom mówię NIE.
Zielona nie chcę straszyć, ale Alicja ma katar. Mam nadzieję, że to tylko przeziębienie i szybko jej przejdzie. Ale dla pewności wolę, żeby ją lekarz zbadał. Jutro rano idziemy.
Chyba bym się popłakała, jeśli bym nie mogła przyjechać. :eek:

zielona dam na pewno znać co to :-) mtg w biurze jest dopiero pod koniec marca, więc dopiero wtedy kolega przywiezie mi ten tajemniczy prezent... jestem ciekawa i to bardzo :-D

Maonka nie ma chorowania!!

no Isabela co to za pomysł ?? ja nie jestem na diecie i słodkościami nie gardze :-D jak będzie trzeba poświęcę się i zejam za kogoś :-D

reklama
Do góry