reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania mam kwietniowych

dziewczyny ale wam zazdroszczę tego spotkania szkoda że to tak daleko i do tego K ma 5 marca urodziny i szykuję mu imprezkę rodzinną. Następny zjazd musimy zorganizować gdzieś bliżej chociażby w Wawie tak bardzo chciałabym poznać was na żywo

reklama
A mi się już nawet śni to nasze spotkanie, i przyjechaliśmy wszystkie ja się spóźniłam wszystkie już były ale bez dzieci i ogarnął mnie smutek. Miała być również ella z mała Julką i nie było i mi się tak smutno zrobiło bo tak bardzo chciałam Julkę poznać a jedynymi dziećmi była moja Antonina, Konstancja Zielonej, oraz Ala annoj. A aniam była głównym przodownikiem spotkania, rozporządzała jedzeniem i zaczeła mnie wyzywać i wyganiac... Ahhh ja to mam sny :-) A mojemu W dzieci wszystkie dały i musiał się zajmować. :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

hehehe

ja nie wiem czy mi się uda dotrzeć, jak coś to last minute:-)

dziewczyny ale wam zazdroszczę tego spotkania szkoda że to tak daleko i do tego K ma 5 marca urodziny i szykuję mu imprezkę rodzinną. Następny zjazd musimy zorganizować gdzieś bliżej chociażby w Wawie tak bardzo chciałabym poznać was na żywo

mamusiu to latem jak już będzie cieplutko, można do mnie się zwalić. mieszkam pod warszawą - jeszcze... mam nadzieję, że uda nam się sprzedać dom i kupić dwa mieszkania - jedno dla mamy a drugie dla nas... ale zanim to nastąpi to myślę, że będzie można zorganizować w naszym ogrodku spotkanko :-)

Ale numer, dziś byli teście i zapomniałam o imprezie imieninowej teścia. Wyprawia 5 marca. Był zawiedziony, że mnie nie będzie z Alą. Wytłumaczyłam mu o co biega ;-)

mamusiu to latem jak już będzie cieplutko, można do mnie się zwalić. mieszkam pod warszawą - jeszcze... mam nadzieję, że uda nam się sprzedać dom i kupić dwa mieszkania - jedno dla mamy a drugie dla nas... ale zanim to nastąpi to myślę, że będzie można zorganizować w naszym ogrodku spotkanko :-)

Jakbyście zdążyli sprzedać to w drugą stonkę jest mój taras he he

zielona mam sprawę... wiem, że to nie jest temat na to, ale tutaj wiem, że łątwo znajdziesz... znajomy mi powiedział, że kupił mi śmieszny prezent z gwatemali... jakiś jakby amulet coś co ma ponoć magiczną moc i jest zarówno płci męskiej jak i żeńskiej... nie chce mi powiedzieć co to, i że zobaczę jak dostanę... a ja jestem ciekawa i chce wiedzieć osohiosi... :-)

reklama
Do góry