dziewczyny ale wam zazdroszczę tego spotkania szkoda że to tak daleko i do tego K ma 5 marca urodziny i szykuję mu imprezkę rodzinną. Następny zjazd musimy zorganizować gdzieś bliżej chociażby w Wawie tak bardzo chciałabym poznać was na żywo
reklama
u mnie narazie pol na pol jest. jestem w trakcie planowania tego wypadu. W przyszlym tyg sie wyjasni. dam znacAga2010 To znaczy, że też będziesz?
Jak tak to trzeba będzie zamieszać w liście obecności ;-)
M
Mka10
Gość
A mi się już nawet śni to nasze spotkanie, i przyjechaliśmy wszystkie ja się spóźniłam wszystkie już były ale bez dzieci i ogarnął mnie smutek. Miała być również ella z mała Julką i nie było i mi się tak smutno zrobiło bo tak bardzo chciałam Julkę poznać a jedynymi dziećmi była moja Antonina, Konstancja Zielonej, oraz Ala annoj. A aniam była głównym przodownikiem spotkania, rozporządzała jedzeniem i zaczeła mnie wyzywać i wyganiac... Ahhh ja to mam sny :-) A mojemu W dzieci wszystkie dały i musiał się zajmować.
hehehe
ja nie wiem czy mi się uda dotrzeć, jak coś to last minute:-)
dziewczyny ale wam zazdroszczę tego spotkania szkoda że to tak daleko i do tego K ma 5 marca urodziny i szykuję mu imprezkę rodzinną. Następny zjazd musimy zorganizować gdzieś bliżej chociażby w Wawie tak bardzo chciałabym poznać was na żywo
mamusiu to latem jak już będzie cieplutko, można do mnie się zwalić. mieszkam pod warszawą - jeszcze... mam nadzieję, że uda nam się sprzedać dom i kupić dwa mieszkania - jedno dla mamy a drugie dla nas... ale zanim to nastąpi to myślę, że będzie można zorganizować w naszym ogrodku spotkanko :-)
mamusiu to latem jak już będzie cieplutko, można do mnie się zwalić. mieszkam pod warszawą - jeszcze... mam nadzieję, że uda nam się sprzedać dom i kupić dwa mieszkania - jedno dla mamy a drugie dla nas... ale zanim to nastąpi to myślę, że będzie można zorganizować w naszym ogrodku spotkanko :-)
Jakbyście zdążyli sprzedać to w drugą stonkę jest mój taras he he
Jakbyście zdążyli sprzedać to w drugą stonkę jest mój taras he he
no to spoko :-) jakby co może być w Mszczonowie :-) przynajmniej zahaczymy o Radziejowice :-)
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
no maonka, az sie przestraszylam, ze chcesz ze spotkania rezygnowac... ufff:-)
zielona mam sprawę... wiem, że to nie jest temat na to, ale tutaj wiem, że łątwo znajdziesz... znajomy mi powiedział, że kupił mi śmieszny prezent z gwatemali... jakiś jakby amulet coś co ma ponoć magiczną moc i jest zarówno płci męskiej jak i żeńskiej... nie chce mi powiedzieć co to, i że zobaczę jak dostanę... a ja jestem ciekawa i chce wiedzieć osohiosi... :-)
reklama
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
kici, niestety nie znam kultury gwatemalskiej. jak bede rozmawiac z malzonem to zapytam co to moze byc, ale znajac zycie to moze byc obsolutnie wszystko :-)
Podziel się: