reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Maonka ano niestety nie poza tym moje oba chlopaki dalej usmarkane latają ...
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Agnieszka, wielka szkoda. Niech sie chlopaki kuruja...
Maonka, ja juz zanotowalam na kominie Jesli nie dopatrzylyscie sie, to jeszcze przesle na PW, ale dajcie pelna liste cobym wiedziala komu slac
Maonka, ja juz zanotowalam na kominie Jesli nie dopatrzylyscie sie, to jeszcze przesle na PW, ale dajcie pelna liste cobym wiedziala komu slac
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
też strasznie żałuje
szkoda ze małż tego wyjazdu nie ma w okolice Zielonej tylko w drugą to by nas wcześniej podwózł bo on na 9 umówiony jest i wraca wieczorem w sobote a tak do doopa zbita a szkoda
szkoda ze małż tego wyjazdu nie ma w okolice Zielonej tylko w drugą to by nas wcześniej podwózł bo on na 9 umówiony jest i wraca wieczorem w sobote a tak do doopa zbita a szkoda
zielona maupa
No to drogie kolezanki nie pozostaje nic innego, jak skladac kasiore i mnie w Mex. odwiedzicie. Tym razem bez dzieciarni hehehehe
Zielona nie dopatrzyłam niestety, więc wyślę Ci pw.
A do meksyku z chęcią :-):-):-) na margeritę bym skoczyła. Może znajdzie się jakiś bogaty sponsor i zafunduje przelot dla wszystkich kwietniowych baby boom mam :-):-):-)
A do meksyku z chęcią :-):-):-) na margeritę bym skoczyła. Może znajdzie się jakiś bogaty sponsor i zafunduje przelot dla wszystkich kwietniowych baby boom mam :-):-):-)
zielona maupa
A co z Aga?
Lufthansa ma fajne promocje i mozna trafic na lot w obie strony za 500 dolarow.
Lufthansa ma fajne promocje i mozna trafic na lot w obie strony za 500 dolarow.
reklama
Podziel się: