a ile ona wazy? w jakim tempie przybiera? ile na miesiac? moj maly tez niejadek ostatnio w lipcu przybrasl 500 gram w ciagu 2 miesiecywazyl wtedy 6650, teraz wazy ok 7300 (waze go sama w domu wiec dokladnie nie wiem a wizyta koniec wrzesnia). zrobilismy morfologie zelazo i dla siebie grupe krwi i tsh i wszystko wyszlo super. pediatra stwierdzila "on taki chudy bedzie i go sila nie rozciagniemy" ps na sile nie wpychaj jedzenia bo sie mala jeszcze bardziej zrazi-daj jej chrupki kukurydziane i niech podjada chociaz tyle.
ps przeciwwskazaniem do niektorych szczepien jest alergia (jakakolwiek bo nie wiadomo czy skladnik szczepionki nie doprowadzi do wstrząsu...) a najbardziej juz alergia na bialko bo to czesto jeden ze skladnikow szczepionek-mam nadzieje ze masz dobra pediatre i ona o tym wie i nie naraza twojwego dziecka na powikłania.
ps przeciwwskazaniem do niektorych szczepien jest alergia (jakakolwiek bo nie wiadomo czy skladnik szczepionki nie doprowadzi do wstrząsu...) a najbardziej juz alergia na bialko bo to czesto jeden ze skladnikow szczepionek-mam nadzieje ze masz dobra pediatre i ona o tym wie i nie naraza twojwego dziecka na powikłania.