reklama
u nas jest dokladnie to samo i nam lekarz powiedzial ze jest to objaw alergiczny...poza tym suche pomieszczenia, zima wszystko na to wplywalo. i powiem ci ze kupilismy fride jak maly mail nieco ponad miesiac, ale mi nie odpowiadala forma uzytkowania tego, tzn nie potrafilam wziac tak glebokiego wdechu bo zaraz krecilo mi sie w glowie i kupilismy katarek - taki co sie podlacza do odkurzacza i jest o niebo lepszy!!!polecam na serio, napisz co powie ci lekarz.pozdrawiam
sopelek to taki aspirator zwykly jedna koncowke wkladasz do noska dziecka a druga do swoich ust i ciagniesz powietrze jest jeszcze taka nakladka na odkurzacz ale jak probowalam tym malemu odciagnac katar to dostawal histerii hehehe spoelek kosztuje w granicach 20-30 zl zalezy jaka apteka www.sopelek.info.pl/ tu masz informacje
mojej Małej Nadii Pomogło Euphorbium - Homeopatyczny Preparat, Doskonale Rozpuszcza Wszystko Co W Nosie, Wiec łatwiej Się Oddycha. Pod Nosek, Na Klatkę I Na Plecy Możesz Użyc Maści Majerankowej, Działa Kojąco.
Mam Pytanie Czy Masc Kminkowa Moge Stosowac U Mojego 6 Miesiecznego Synka
katrinm5
Fan(ka)
My na katar tez uzywamy Nasivin a ostatnio Otrivin.Nam pomaga.Maśc majerankową równiez ale na noc,lepiej wtedy Grześ oddycha.I oczywiscie czyścimy nosek Frida
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Kminkowa???Czesc Czy Moge Uzywac Masci Kminkowej Dla 6 Miesiecznego Dziecka
Maść majerankową możesz,ale tylko raz na dobę i malutko pod nosek.
aga555
kwiecień05/grudzień07
Witam moj David kiedy mial 4 miesiace tez zaczol miewac katar nie moglismy sie wogule go pozbyc ja raczej psikalam woda morska w areozolu" Marimer" meczylismy sie ponad miesiac nie chcial wogule jesc i tez nie chcial spac w nocy byl spokuj przez 1,5 miesiaca i znowu sie pojawil poniewaz obecnie przebywam w Irlandi a tu nie ma zadnych kropli sprowadzilam sobie Nasivin wiem ze nie powinno sie dawac zadnych takich kropli dzieciom ale juz po jednej dawce kiedy mu zapsikalam byla naprawde poprawa odetkal mu sie nos oddychal swobodnie a po dwoch dniach kataru prawie nie widac naprawde rewelacja Pozdrawiam
reklama
Kochane mamusie mam do Was pytanie :-) Jakie macie sposoby
na nawracający katar - wodnisty. Dodam że co zwalcze to po jakims czasie
wraca.
stosuje fride, masc majerankową i herbatkie na suchy nosek. Ale może macie
sprawdzone sposoby. Z góry dziekuje za odpowiedzi. Pozdrawiam
na nawracający katar - wodnisty. Dodam że co zwalcze to po jakims czasie
wraca.
stosuje fride, masc majerankową i herbatkie na suchy nosek. Ale może macie
sprawdzone sposoby. Z góry dziekuje za odpowiedzi. Pozdrawiam
Podziel się: