- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
samotna mama
Fanka BB :)
Kacper Pieczarka urodzony w 31 tyg.ciąży 25 sierpnia 2004 roku w Szpitalu Uniwersyteckim w Krakowie. Waga 1190 gram długość 40 cm.
Pozdrawiamy!
Pozdrawiamy!
Kolejna aktualizacja.
Mam nadzieję, że nigdzie się nie pomyliłam, jeżeli tak, proszę zgłaszać. I jeszcze jedno...dziewczyny proszę, podawajcie godzinę urodzenia dzieci. Spis zagęszcza nam się powoli, na pewno zdarzą się nie raz dzieci urodzone tego samego dnia, więc w takim przypadku o kolejności będzie decydować godzina, a dopiero później porządek alfabetyczny.
Mam nadzieję, że nigdzie się nie pomyliłam, jeżeli tak, proszę zgłaszać. I jeszcze jedno...dziewczyny proszę, podawajcie godzinę urodzenia dzieci. Spis zagęszcza nam się powoli, na pewno zdarzą się nie raz dzieci urodzone tego samego dnia, więc w takim przypadku o kolejności będzie decydować godzina, a dopiero później porządek alfabetyczny.
skup.alicja
totalnie uzalezniona...
Dominika Skup - córka Alicyjki - urodzona 28.03.05 o 3:55 w Siedlcach. Waga 2560 gram , 48 centymetrów. Troszkę przed terminem... Lekarze wyliczyli na 12 kwietnia, ale Mała wolała zrobić niespodziankę Wielkanocną... :laugh:
reklama
magdalenkakol
Fan(ka)
Kinga ( corka magdalenkakol) ur.9 grudzien 1999 r godz. 2,10 .Łask
waga 3150g wzrost 55cm
waga 3150g wzrost 55cm
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: