reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

hej dziewczyny :)
przepraszam ze sie nie odzywam ale nie mam czasu od dwuch dni zwozimy rzeczy i jestem zakopana po same sufity kartonami
jak to ogarnę wszystko to was doczytam

dzisiaj byłam z małym na echu sercai niestety mały ma wade którą prawdopodobnie trzeba będzie operować, wszystko zależy od ciśnienia w jego serduszku, ja nie wiem co ja złego zrobiłam że tak mnie Bóg karze
potrzebuje odpoczynku psychicznego i fizycznego bo w łeb dostane

reklama
Agniesiu bardzo mi przykro, trzymam kciuki zeby wszystko okazalo sie lepiej niz wyglada teraz :* tule Cie Kochana :* i Antosia tez :*

Pianko noooo teraz to mi sie jazdy zaczynaja... Dzisiaj sie poplakalam siedzac przy stole i jedzac sniadanie bo moj A na ryby pojechal.. ... Powalona baba ze mnie.

Agnieszko tulę Was kochana :-( ucałuj tego szkraba swojego małego, jest duży silny chłopak to i serduszko ma pewnie silne jak dzwon!
agacynda zobaczysz co będzie przed porodem, ja to byłam tak niestabilna emocjonalnie że masakra, zwykła reklama a ja wyłam jak głupia i łzy nie chciały przestać lecieć :-D więc jak moja przyjaciółka przed swoim terminem zadzwoniła i powiedziała że od rana siedzi i ryczy i w sumie nie wie dlaczego to od razu jej powiedziałam że w ciągu doby urodzi i 8 godz później mały był na świecie :-D

Hehehe to skoro ja narazie mam tylko takie chwilowe to znaczy ze sie zblizam haha :)
Dzisiaj jak tak pobiegalam troche po firmie to myslalam ze zaraz urodze. Hihihi

no my po alergologu to nie bardzo. wyniki zaprzeczyly alergii, doktor stwierdził, że może za pół roku wyjdą. na jego oko i z wywadu powiedział, że mała jest uczulona i musi miec dietę hipoalergiczną, ale on nie ma podstawy żeby wydac taką opinie:wściekła/y: nosz kur****!!!!!!!! teraz wszystko w rękach pediatry. jesli się nie boi kontroli i kary to nam przepisze.tak powiedział ten doktor.

AGNIESZKA to nie twoja wina!trzymaj się dzielnie i buziaki dla Antosia:*

dziewczyny napiszę innym razem więcej bo padam:*

Agacyndka na zakupach byłam tym razem dla siebie;) dziś idę 'dla nas';) chcę kupić jakieś pierwsze higienicznopodobne produkty dla siebie i Małej.
A Ty tak nie biegaj:p bo Ci się od Pianki dostanie tak jak mnie hihi a i Anielka da Ci kuksańca na spowolnienie obrotów;)
Ja dziś też się poryczałam rano hehe... bo m. nie chciał zażyć magnezu, który ma przepisany od lekarza hehe... czyli mówicie, że to norma...:)

Agnieszko tak mi przykro z powodu serduszka Antosia:( mam nadzieję, że wszystko dobrze się ułoży i Antoś wyzdrowieje, będzie zdrowy silny chłopak:)
Kurcze nie wiem co to ostatnio z tymi serduszkami... wczoraj m. wrócił z pracy, że jego koleżanka wróciła pot ygodniu nieobecności w pracy bo z 4lotenią córcią w szpitalu wylądowała, bo mała zasłabła w przedszkolu - przyczyna, coś z serduszkiem też:( ehh...
My też na powtórne echo 18ego idziemy...
aaa... i powodzenia z kartonami!! niech moc będzie z Tobą;)

Domik trzymam kciuki za pediatrę!! byle tylko z korzyścią dla Lenci się sprawa zakończyła... a może gdzieś prywatnie iść do alergologa i poprosić o zaświadczenie??

Asitka jak zdrówko?? jak się czujesz??

edit
nooo... zaczynam czuć szał przygotowań...:D
kupiłam dziś trochę rzeczy dla Malutkiej, materiał na pościel też przyszedł:) prześcieradełko też kupione...:) ale fajnie:)

Ostatnia edycja:
Sihayko to jeszcze troszke i bedzie na gotowo :-)) fajowo :-) a co sobie kupilas? Ja mam chandre, chyba pojade jutro lub w czwartek na jakies zakupy... Musze sobie humor poprawic bo poki co mam wisielczy...

Pewnie Agacynda:) zakupy zawsze dobrze robią;) choć ja jak mam mega chandrę to nawet zakupy mi nie pomagają - nic mi się wtedy nie podoba i jeszcze bardziej się wkurzam hehe..
A kupiłam sobie 3 bluzeczki:) natomiast dziś wkładki lakt, maltan, i takie tam;)

Laski z góry przepraszam ale kompletnie nie mam czasu żeby usiąść i Was przeczytać, jak skończyły się kolki to zaczął się skok rozwojowy, nie wiem już co gorsze a jeszcze chrzciny robimy 14 lipca także roboty co niemiara. Jak się u nas poprawi to na pewno się odezwę ale chce żebyście wiedziały że o Was pamiętam i jestem z Wami myślami :)

reklama
Witam sie z rana :-)
AGNIESZKO trzymam kciuki żeby serduszko Antosia było silne jak dzwon i za Ciebie żebyś dała radę przy tej przeprowadzce :tak:
DOMIK za Ciebie też trzymam kciuki żeby wizyta u pediatry zakończyła się dla Was pomyślnie :tak:
SIHAYA ja niestety nadal zakatarzona i mam straszny kaszel :no: pogoda coś mi się nie chce poprawić, ale dla mnie liczy się tylko to,że do pracy nie musze chodzić :-)
Dziewczyny nawet nie zdajecie sobie sprawy jak wam zazdraszczam tych wszystkich zakupów dla dzieciaczka i tego, że już macie dzidzie a ja nadal się staram i końca nie widać
życzę Wam miłego dnia :-)

Do góry