reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

reklama
to bez paniki jak byl teraz ladny.A jak pobiegasz to moze Nadusie ruszy :-( :-) :-) :-)
a ja padam na nos.Im wiecej wypoczywam tym bardziej zmeczona jestem:gdzie tu logika??;-) ;-)

aaa agacyndo bo ty pytalas o tw szczepienia w pierwszej dobie:tak szczepilam mala i tylko wtedy jej nix nie bylo.
a wogole ten plan porodu to dla mnie sciema jest.Ja nie mialam bo nie chcialam go robic.Nie da sie zaplanowac porodu od a do z ,a na kazda cYnnosc typu naciexie itd to i tak musi rodzaca wyrazic zgode.

Noelle ja zrobilam plan porodu bo zalecali nawet ze szpitala... A w sumie nie stanowilo to dla mnie wiekszego problemu :-)

Sihayko dobrze ze tym razem jest okej.

A ja sie zastanawiam, czy skoro jutro mam sie zglosic do szpitala, to nie bedzie to problem jak bede o 16 a nie np rano? Bo A musi przestawic klientow a nie chce zeby stracil wszystkich jutro.

Agacynda jak masz się zgłosić to rano, tak zazwyczaj jest. No jak pójdziesz wieczorem to nic Ci już nie zrobią tego dnia tylko noc spędzisz w szpitalu.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry