reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

reklama
agacynda zlituj się i pomyśl o personelu szpitalnym bo jak chuchniesz po tym czosnku...;-) Aniela mój Jakubek kończy dziś 5 m-cy zrób mu prezencik i wyskakuj :-) prawie jak z tortu! :-D

O to zdrowka duzo dla Kubusia i wielkie zza brzuchowe buziole od Anielki :)) :*
Fakt, o personelu nie pomyslalam... Dziewczynki ktore rodzily przez sn moze powiedzcie jak sie czulyscie dzien przed porodem to bedziemy wiedziec z Sihayka czego wypatrywac ;-)

Pianeczko dużo zdrówka dla Kubusia! Ale ten czas leci ;)

Agacynda wiesz, że każdy organizm inaczej się zachowuje więc nie macie czego wypatrywać :) Musicie poprostu stanowczo rozmówić się ze swoimi córciami :)

Agnieszko zaciskamy kciuki za wizytę, daj znać co powiedział dr :*
agacynda każdy poród inny ;) u mnie chyba jedynym wspólnym czynnikiem była mega huśtawka nastrojów

Sihayko jak to mówią albo prośbą albo groźbą :p Skoro prośby nie skutkują to może groźba coś pomoże? :)

Hmm ja wlasnie probuje sie rozmowic z Nelka ale ona udaje ze mnie nie slyszy... :| nic na nia nie dziala...
Pianko u mnie hustawka nastrojow przez pierwszy i trzeci trymestr wiec to nie wyznacznik :))

Wlasnie przyszly nowe bodziaki dla Malej ze smyka i hustawka ;)

reklama
Sihaya mówią że lato jeszcze zawita to może zachęć córcię tym że jak na dniach wyjdzie to załapie się na letni spacerek a nie jesienną słotę :-)
agacynda usiądź przed huśtawką, wypnij brzuchol jak mała zobaczy przez pępek co na nią czeka to do rana wyjdzie :-D dla mnie jedynym pewnym objawem że niedługo się urodzi było to że śluz/czop był z krwią czyli robiło się rozwarcie

Ostatnia edycja:
Do góry