reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Ja tez nie wiedzialam o ubrankach fp ... Ale numer. Az sobie zaraz poogladam...

Gosiu w szpitalu mam sie zjawic 5 wrzesnia, wg ginekologa.. A wyslalam dzisiaj maila do szpitala z zapytaniem o to bo oni moze maja inny termin.

Sihayko to bedziemy kopiowac hhehehehe :-) ja chyba tez zaraz wskocze na pilke... Pokrece bioderkami to moze Aniela zechce wyjsc bo sie w glowie zakreci heheheh

reklama
Ooo Agacynda to już w czwartek! Ale nie wiesz czy będą Ci wywoływać czy czekać aż akcja sama się rozpocznie?

Agacynda to umówmy się za myślą Gosiaka na porodówkę na piątek,hm?P może nasze pannice jak się dowiedzą, zaakceptują pomysł bo stwierdzą, że we dwie będzie raźniej hehe..:D

No ja i tak bede w czwartek wiec moze akurat na piatek wyjdzie hehehehe to teraz musisz Nadusie namowic zeby do Anielki dolaczyla...

No dziewczyny spinać się :) Chyba za dobrze tym Waszym córeczkom w brzuszkach :) Za duży komfort pewnie mają i stąd nie chcą wyjść :)
Opowiadajcie im jak pięknie jest na świecie, jakie wspaniałe pokoje na nie czekają ;)

reklama
Do góry