reklama
Czemu nie wzięłaś tabletki 72 po
o kurde to na pewno stresTo co powiecie jak pewnego razu gumka została się we mnie I wydaliłam ją dopiero następnego dnia, wyszła ze mnie.... matko.... Ile stresu
Agnes4312
Moderator
Ale jak to? Mąż nie wiedział że wchodził z gumką a wyszedł bez?To co powiecie jak pewnego razu gumka została się we mnie I wydaliłam ją dopiero następnego dnia, wyszła ze mnie.... matko.... Ile stresu
Agnes4312
Moderator
Ale nawet jak któraś z nas tak miała i nie zaszła nie oznacza, że ty też nie będziesz w ciąży. I na odwrót.pisząc to bardziej chodziło mi i to czy ktoś mial podobnie i czy była ciaza czy nie. ja wiem jakie są konsekwencje i to czemu nie wzięłaś tabletki po to już moja sprawa.
LadyCaro
Fanka BB :)
A jakie to ma znaczenie czy któraś tak miala?pisząc to bardziej chodziło mi i to czy ktoś mial podobnie i czy była ciaza czy nie. ja wiem jakie są konsekwencje i to czemu nie wzięłaś tabletki po to już moja sprawa.
no takAle nawet jak któraś z nas tak miała i nie zaszła nie oznacza, że ty też nie będziesz w ciąży. I na odwrót.
ogólnie poprostu. po ta są fora i ludzie piszą i różnych rzeczachA jakie to ma znaczenie czy któraś tak miala?
reklama
Paulina9303
Zaangażowana w BB
I jak tam, przyszła miesiączkaogólnie poprostu. po ta są fora i ludzie piszą i różnych rzeczach
reklama