reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Spadek temperatury w ciąży

Folami83

Fanka BB :)
Cześć [emoji846] Czy jest coś takiego jak spadek temperatury w ciąży ? Do tej pory temperatura wynosiła ok 37-37,2 st , od kilku dni jest normalna 36,6 st. Raz czytam, że całą ciążę powinnam mieć podwyższoną, gdzie indziej , że w którymś tyg spadek jest normalny. Wczoraj zaczęłam 15 tydzień ciąży . Z innych objawów to czasem pobolewa mnie brzuch , dziś trochę plecy, ostatnie dni jest też trochę więcej wydzieliny. Ogólnie czuję się lepiej niż dotychczas . Brzuch jeszcze chyba nic nie urósł, może trochę na dole . Na ruchy u mnie za wcześnie, tym bardziej, że to pierwsza ciąża . Z góry dziękuję za odpowiedzi [emoji846]

Ostatnia edycja:
reklama
hej :) kochana najlepiej nie mierzyć temperatury bo człowiek oszaleje. Ja miewałam w 1 dzień 37,3 w drugi 36,4, w końcu przestałam mierzyć bo tylko martwiłam się niepotrzebnie. Dzis zaczęłam 30tydzien ciąży :) Wydzieliny myślę, że będzie coraz więcej. U mnie od 18tyg ciąży była tak wodnista, że aż bałam się czy to nie wyciek wód. Tak jest do tej pory :) plus doszło nietrzymanie moczu ale nie narzekam bo dla maluszka wszystko ❤ Dużo zdrówka dla Ciebie i dzidziusia!

Dziękuję za odpowiedź [emoji846] Zaczął mi się też ból brzucha tzn od początku ciąży miałam pobolewania (ale nic złego z ciążą do tej pory się nie działo jeśli chodzi o badania itd. wychodziło ok) , od jakichś 3 tyg spokój z bólem ,a od dwóch dni jakieś bóle ,a to z prawej strony w okolicach jajnika, a to zakłuje w macicy ;do tego ból pleców trochę . Wczoraj się dużo nachodziłam , ale to chyba nie od tego . Tak więc trochę się stresuję tymi bólami . Wizyta dopiero za tydzień .

Dziękuję za odpowiedź [emoji846] Zaczął mi się też ból brzucha tzn od początku ciąży miałam pobolewania (ale nic złego z ciążą do tej pory się nie działo jeśli chodzi o badania itd. wychodziło ok) , od jakichś 3 tyg spokój z bólem ,a od dwóch dni jakieś bóle ,a to z prawej strony w okolicach jajnika, a to zakłuje w macicy ;do tego ból pleców trochę . Wczoraj się dużo nachodziłam , ale to chyba nie od tego . Tak więc trochę się stresuję tymi bólami . Wizyta dopiero za tydzień .
kochana spokojnie, myślę, że te bóle to rozciągające się więzadła. Oczywiście warto skonsultować z lekarzem ale bądz dobrej myśli :) dzidziuś teraz rośnie już szybciej, macica powieksza się bardzo szybko więc bóle moga się pojawiać i zapewne będą. Ja miewam takie bóle do teraz, do tego kłucia w odbycie i pochwie.

kochana spokojnie, myślę, że te bóle to rozciągające się więzadła. Oczywiście warto skonsultować z lekarzem ale bądz dobrej myśli :) dzidziuś teraz rośnie już szybciej, macica powieksza się bardzo szybko więc bóle moga się pojawiać i zapewne będą. Ja miewam takie bóle do teraz, do tego kłucia w odbycie i pochwie.
Dziękuję [emoji8]
Ok, postaram się uspokoić [emoji846] tzn. ogólnie staram się nie panikowac, ale wiadomo czasem się włącza myślenie i skanowanie swojego ciała w ciąży . Zobaczę jak będzie jutro .

hej :) kochana najlepiej nie mierzyć temperatury bo człowiek oszaleje. Ja miewałam w 1 dzień 37,3 w drugi 36,4, w końcu przestałam mierzyć bo tylko martwiłam się niepotrzebnie. Dzis zaczęłam 30tydzien ciąży :) Wydzieliny myślę, że będzie coraz więcej. U mnie od 18tyg ciąży była tak wodnista, że aż bałam się czy to nie wyciek wód. Tak jest do tej pory :) plus doszło nietrzymanie moczu ale nie narzekam bo dla maluszka wszystko ❤ Dużo zdrówka dla Ciebie i dzidziusia!
Przepraszam wszystkie dziewczyny, ja nie na temat ;) Wiola, jak to 30, dopiero był 11🙈 jak ten czas leci :D

reklama

Stoimy podobnie z ciąża i ja też czuję podbrzusze jakby bylo napięte i do tego klucie, nie codziennie ale dziś np cały dzień . W pon mam wizytę to na pewno to obgadam z lekarzem.

reklama
Do góry