reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Spadek temperatury w ciąży

Folami83

Fanka BB :)
Cześć [emoji846] Czy jest coś takiego jak spadek temperatury w ciąży ? Do tej pory temperatura wynosiła ok 37-37,2 st , od kilku dni jest normalna 36,6 st. Raz czytam, że całą ciążę powinnam mieć podwyższoną, gdzie indziej , że w którymś tyg spadek jest normalny. Wczoraj zaczęłam 15 tydzień ciąży . Z innych objawów to czasem pobolewa mnie brzuch , dziś trochę plecy, ostatnie dni jest też trochę więcej wydzieliny. Ogólnie czuję się lepiej niż dotychczas . Brzuch jeszcze chyba nic nie urósł, może trochę na dole . Na ruchy u mnie za wcześnie, tym bardziej, że to pierwsza ciąża . Z góry dziękuję za odpowiedzi [emoji846]

Ostatnia edycja:
reklama
Przepraszam wszystkie dziewczyny, ja nie na temat ;) Wiola, jak to 30, dopiero był 11🙈 jak ten czas leci :D
noooo, hehe. jakoś zleciało ale od 20tygodnia dopiero kochana. Do 20tyg ciazy dłużyło mi sie strasznie. Dalej mam wrażenie, że ja w tej ciąży jak słoń, przynajmniej tak wyglądam :D ale będę się odchudzać po 🙈 😂 kochana a jak u Ciebie? jak starania?

reklama
Tak z ciekawości zapytam - po co mierzysz codziennie temperaturę?
To nie tak , że mierzę ją regularnie codziennie kropka w kropkę...po prostu przez pierwsze miesiące ciąży źle się czułam z tą temperaturą bo od zawsze źle znoszę gorączki, stany podgorączkowe ...a tu od kilku dni czuję, że jej nie ma. Bardziej martwią mnie te bóle, ale napiszę do lekarza dziś.

Do góry