Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęNooo to zrób morfologie i hormony plus cukier....bo i tak jak prywatnie idziesz to trzeba placic za wyniki..dobrze piszesz
Nie. Nie jestem, ten problem jest od niespełna roku. Byłam u gina wcześniej to stwierdził, że po cc (a minęło 2 lata) tak jest i organizm dojdzie do siebie.A jestes w ciazy?
A w domu wsio ok? Jezeli problem bedzie nadal warto udac sie do sexuologa on skieruje na badania jak bedzie trzeba zrobic...lub wlasnie zrobic hormony..bo.moze cos z tarczyca byćNie. Nie jestem, ten problem jest od niespełna roku. Byłam u gina wcześniej to stwierdził, że po cc (a minęło 2 lata) tak jest i organizm dojdzie do siebie.
Żadnych leków hormonalnych nie biore
Niby wszystko gra, nic specjalnego się nie dzieje. Właśnie chcę iść do lekarza jeszcze raz, tylko wolałabym z badaniami, żebym nadarmo 150 zł nie wydałaA w domu wsio ok? Jezeli problem bedzie nadal warto udac sie do sexuologa on skieruje na badania jak bedzie trzeba zrobic...lub wlasnie zrobic hormony..bo.moze cos z tarczyca być
Nooo to zrób morfologie i hormony plus cukier....bo i tak jak prywatnie idziesz to trzeba placic za wyniki..dobrze piszeszNiby wszystko gra, nic specjalnego się nie dzieje. Właśnie chcę iść do lekarza jeszcze raz, tylko wolałabym z badaniami, żebym nadarmo 150 zł nie wydała
DziękujęNooo to zrób morfologie i hormony plus cukier....bo i tak jak prywatnie idziesz to trzeba placic za wyniki..dobrze piszesz