reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

SPACERÓWKI na medal za przystepna CENĘ

Emilia, Scoonera ma kolezanka, z tego co wiem jest zadowolona. Widzialam wozek na zywo, a teraz patrzylam jeszcze na strone zeby sie upewnic czy to ten, i powiem CI ze na zywo wyglada bardzo fajnie. WIem ze ona tym wozkiem jezdzila juz troche wczesniej, ale to tez zalezy od dziecka, czy jest duze, czy umie ladnie siedziec itd.

Gabriel dzieki za odpowiedz! Ja juz kupilam wozek, bo jednak robi sie mega cieplo wiec duzo spacerow. Kupilam sobie Wlasnie scoonera, bo ogladalam jeszcze inne wozki, ale jak dla mnie ten zdecydowanie najlepszy. Jest malutki po zlozeniu, a jezeli chodzi o siedzisko to dziecko mam duzo miejsca. W porównaniu z innymi firmami (tymi ktore ja ogladalam) wozek jest fajnie zrobiony i ladnie wykonczony, zadnej tandety. Jezeli ktos sie bedzie zastanawial nad tym wlasnie wozkiem to moge go z czystym sumieniem poleciec.

reklama
Gabriel dzieki za odpowiedz! Ja juz kupilam wozek, bo jednak robi sie mega cieplo wiec duzo spacerow. Kupilam sobie Wlasnie scoonera, bo ogladalam jeszcze inne wozki, ale jak dla mnie ten zdecydowanie najlepszy. Jest malutki po zlozeniu, a jezeli chodzi o siedzisko to dziecko mam duzo miejsca. W porównaniu z innymi firmami (tymi ktore ja ogladalam) wozek jest fajnie zrobiony i ladnie wykonczony, zadnej tandety. Jezeli ktos sie bedzie zastanawial nad tym wlasnie wozkiem to moge go z czystym sumieniem poleciec.

Podpisuje sie ;-) ja juz dluzszy czas jezdze tym wozkiem i dla mnie to na pewno jest spacerowka na medal ;-) Przejedziałam zime, nasze wspaniale chodniki a teraz wybieram sie z tym wozkiem na wakacje. Nasz maly do malych nie nalezy, wazy 14 kilo, ale ma duzo miejsca, i przed wszystkim nie mam wrazenia ze wozek sie rozpadnie. w navingtonach duza zaleta jest tez na pewno wykonania i jak dla mnie rzecz bardzo wazna jakosc tapicerki.

witam!
Potrzebuje porady i gwodzia Wam na bank zabiję, bo mogę wydac max 150 zł i to najlepiej z wysyłką. Spacerówkę mam jak najbardziej ok baby design sprint i z czystym sumieniem moge polecić każdemu ale sklada sie w wielki grzmot, a ja potrzebuje parasolkę którą złożę i uwaga zarzuce na plecy! w sensie na ramię czy jak tam. Jestem czesto zmuszona korzystać z PkSu i na taka okilicnzość potrzebuję wózek - by go móc zlożyć, zawiesić na ramieniu, bo na biodrze jedno dziecko, za ręke drugie a jeszcze bilet trzeba kupić. Z drugiej strony czasem wrócić musze pieszo więc fajnie by bylo żeby ten wózek mi się po drodze nie rozpadl
Myślałam nad takim WÓZEK SPACERÓWKA JOKER NEW kolory NOWE (1721116551) - Aukcje internetowe Allegro może ktoś miał z nim przyjemność?

Ja mam Navington Scooner i jestem zachwycona.Ogromna powierzchnia leżaca jak i siedzaca ,latwo sie podbija jak na spacerowke przyzwoita amortyzacja, nie trzesie dzieckiem w srodku na nierownosciach tak jak w parasolkach, sklada sie do niewielkich rozmiarow,ma pelna raczke,super sie prowadzi,w miare lekki ,wg mnie wozek dobrej jakosci. Jak znajde wady to dam znac ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej hej :p Kupiłam coneco albatros . Podoba mi się on a jak się będzie sprawiał ocenię sama :tak: ale dziękuje za sugestie a dziecka nie mam zamiaru wozić do 4r.ż a nawet do 3 :D:-D
Ja miałam Coneco traffic i już bym drugi raz Coneco nie kupiła. Głównie chodzi o kółka, które starły się masakrycznie, a nie da się ich przekładać, zeby się równomiernie scierały. no i gąbka na rączkach popekała, niestety chińszczyzna. Syna woziłam do 3rż, ale niestety musiałam coś zrobic z kółkami. No i jeszcze zdejmowana tapicerka - żeby ją zdjąć, trzeba odkręcić 28 śrubek!

Teraz planuję zakup spacerówki i mój wybór padł na Peg Perego SI, czy ktoś ma jakieś doswiadczenia tym wózeczkiem?
Słyszałam negatywne opinie o nisko podwieszonym koszu w modelach 2009, czy w 2011 coś w tym temacie ulepszyli?

Ostatnia edycja:
Ewitka, ja widziałam ostatnio Peg Perego, tylko nie jestem pewna czy to dokłądnie ten model. Ogólnie wózek jak na parasolke ma bardzo duzo miejsca dla dziecka i dużą budę. ALe z drugiej strony jak na parasolkę to po złozeniu jest bardzo, bardzo duży. Troche marna jest też jakość wykonania, i jak dla mnei wózek wygląda jak by się miał rozpaść zaraz.

witam
a mi sie strasznie podoba
[h=1]WÓZEK SPACEROWY ABC DESIGN PRIMO[/h]jest malo opinii o nim i nigdzie na żywo nie moge go znalezc moze cos pomozecie?

Hej.
Ja mam 2 spacerówki.
1. Espiro Jet - cena ok 330 zł - POLECAM!!! jeździ nią synek odkąd skończył ok 10 m-cy. Rozkłada się prawie na płasko i ma bardzo wysokie oparcie. Do tego regulowane rączki. Plus za przedłużaną budkę. Najnowsza wersja to chyba Espiro Metro.
2. Quatro Rally - cena ok. 500 zł (ja kupiłam używany z gwarancją za 200) - JESZCZE BARDZIEJ POLECAM!!! Wózkiem jeździ córeczka oraz synek jak idę tylko z nim na spacer. Woziłam w nim też 2 naraz. Mała z przodu a synek na rozłożonym oparciu. Jest dla dzieci do 20 kg. Ma przekładaną rączkę o ogromne siedzenie bo aż 90 cm więc synek mieści mi się w niej na leżąco. Jedyny minus to bardzo mała budka ale jakoś się już do niej przyzwyczaiłam.

Miałam okazję też wozić dzieci przez 2 dni wózkiem Coneco Traper i odradzam ten wózek. Źle się go prowadzi i dziecko ma mało miejsca (a moje dzieci nie należą do dużych).

Ja widziałam coneco flash i wózek mi sie fajny wydawał, ciekawe te rączki taka pszczólka, ale np. zeby tapicerke sciagnać to trzeba 10 śrubek odkręcić. Zważywszy na to że spacerówkę trzeba dość często czyścić to nie jest to zalet wózka. Chociaż np. koszyk mają rewelacyjny, wielki!

reklama
Ja mam Navington Scooner i jestem zachwycona.Ogromna powierzchnia leżaca jak i siedzaca ,latwo sie podbija jak na spacerowke przyzwoita amortyzacja, nie trzesie dzieckiem w srodku na nierownosciach tak jak w parasolkach, sklada sie do niewielkich rozmiarow,ma pelna raczke,super sie prowadzi,w miare lekki ,wg mnie wozek dobrej jakosci. Jak znajde wady to dam znac ;-)

Możemy sobie ręce podać, ja też scoonera mam i jestem super zadowolona. Wad narazie nie stwierdzam ;-)

Do góry