reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Spacerówka parasolka co polecacie

Natalia198777

Fanka BB :)
Dziewczyny szukam bardzo lekkiej parasolki najlepiej z oparciem rozkładanym. Zmieniam mieszkanie, nie mam gdzie zostawić wózka będę musiała targać na 4 piętro. Polecacie coś???

reklama
Dziewczyny szukam bardzo lekkiej parasolki najlepiej z oparciem rozkładanym. Zmieniam mieszkanie, nie mam gdzie zostawić wózka będę musiała targać na 4 piętro. Polecacie coś???
A nie lepiej skladana na ksiazke zamiast parasolka, latwiej sie takie nosi, czasem jest pas zeby sobie przez ramie przelozyc. Konkretnego modelu nie polece, my mamy obecnie babyhome emotion i choc ma swoje wady to sprawdza sie swietnie ze wzgledu wlasnie na wage, wnosze i znosze wszedzie, jak sie winda popsula a dziecko spalo to i taki ciezar dalam rade wniesc:p tez zalezy od wieku malucha bo sa spacerowki standardowych rozmiarow, szersze wezsze itd, taka co ma posluzyc dluzej i w zimie musi zmiescic i spiworek i dziecko, ktore tez moze byc drobniejsze lub wieksze na swoj wiek.

A nie lepiej skladana na ksiazke zamiast parasolka, latwiej sie takie nosi, czasem jest pas zeby sobie przez ramie przelozyc. Konkretnego modelu nie polece, my mamy obecnie babyhome emotion i choc ma swoje wady to sprawdza sie swietnie ze wzgledu wlasnie na wage, wnosze i znosze wszedzie, jak sie winda popsula a dziecko spalo to i taki ciezar dalam rade wniesc:p tez zalezy od wieku malucha bo sa spacerowki standardowych rozmiarow, szersze wezsze itd, taka co ma posluzyc dluzej i w zimie musi zmiescic i spiworek i dziecko, ktore tez moze byc drobniejsze lub wieksze na swoj wiek.
Mam taką i jest mega ciężka .

Hej, ja mogę polecić wózek składany w książkę, Espiro Art. Naprawdę jest bardzo lekki, składam i rozkładam go jedną ręką i bez problemu wnoszę na 3 piętro, więc polecam :)

Easywalker xs lub mini są idealne na miasto do sklepów i leciutkie przede wszystkim, polecam

Jeśli zależy Ci na wygodzie dziecka i rozkładanym siedzisku to wątpię, żeby jakaś parasolka się do tego nadawała. Mam eurocart volt pro. Książka na pasie. Wnosze jak torebkę na 3 piętro jak trzeba. Jednak od kiedy dziecko skończyło 1,5 roku zostawiam na klatce schodowej na dole.

My też mamy wózek składany jak książka. Baby design WAVE. Bardzo lekki, wygodny, rewelacyjnie się prowadzi.

reklama
Mam taką i jest mega ciężka .
No ale w takiej wersji spokojnie znajdziesz wozek ktory ma do 6kg a chodzi tylko o wygode wnoszenia, parasolka jest bardzo nieporeczna. Oczywiscie rob jak uwazasz, kazdy Ci moze tylko tu przedstawic wlasne doswiadczenia a wybor i tak jest Twoj.

Do góry