reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaką spacerówkę polecacie? Pilne...

a my mamy już 1,5 roku kazoo deltima, jest zajefajny, jeszcze na niego nie narzekałąm, duże ściągane koła, rozkłądany na płąsko, śpiworek na nogi, nie ma foli bo jest zaimpregnowany i daszek rozkłada się specjalnie na desz i co ważne siedzisko jest szerokie, goraco go polecam
możesz sobie zobaczyć
Deltim

reklama
my od kilku miesięcy jeżdzimy Everflo
to wózeczek polskiego producenta Arti,ale identyczny jak Peg Perego
ma w komplecie duzy kosz na zakupy,torbe na drobiazgi,folie p/deszczowa, pokrowiec na nózki i tacke dla dzidzi
4 podwójne samonastawne koła z mozliwościa blokady
jest dosyć lekki - waży ok 7-8 kg.
mogę polecić

ja zdecydowałam sie na spacerówkę Lira ze wzgledu na to, że jest lekka, małą po złożeniu i bez problemu mogę ją transportować na drugie piętro bez windy ;)

Faktycznie spacerówka Lira jest lekka i bardzo poręczna,szczególnie doceniamy jej właściwości kiedy mamy wnieść wózek np na czwarte piętro bloku. Poza tym dla dziecka także będzie bardzo wygodny.

my przez krótki czas używaliśmy quinny,
http://www.quinny.com/pl-pl/w%C3%B3zki/buzz-xtra/
pożyczyłam od znajomej na nasz wyjazd na urlop :-) bo sama miam wówczas 3w1 wiec bardzo cięzka spacerówka była.
z
a to quinny był idealny na miejskie dróżki, lekki, zwinny i kurde taki nowoczesny :-)
ter
az przed dylematem stoi moja siostra, bo sobie upatrzyła właśnie quinny :tak:

reklama
A nie macie wrażenia, że ta Lira ma strasznie kijowy koszyk na zakupy? Mały i jakoś tak dziwnie wysoko zawieszony, musi być koszmarny dostęp do niego.

Z podobnych wózków to chyba jednak zdecydowanie lepszy jest Baby Jogger Lite - lepsza amortyzacja, fajniejsze składanie, normalny koszyk... Waży co prawda o 1kg więcej od Liry, ale mimo wszystko wydaje mi się, że jest różnica co najmniej o klasę.

Do góry