reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

spacerówka dla noworodka

reklama
my mamy już odchowaną córeczkę ale od początku mieliśmy graco evo. Kupiliśmy używany wózek ale w bardzo dobrym stanie.Jest wielofunkcyjny i naprawdę warty wszystkiego.

ja z mężem kupiliśmy używany jane muum, ale nic, a nic nie zniszczony, a podobno po różnych przejściach ich sposób wykonania naprawdę gwarantuje 10000% bezpieczeństwa, a przy okazji maluszek je uwielbial :)

my mamy już odchowaną córeczkę ale od początku mieliśmy graco evo. Kupiliśmy używany wózek ale w bardzo dobrym stanie.Jest wielofunkcyjny i naprawdę warty wszystkiego.

Moja znajoma kupiła ten wózek po dwójce dzieci i sprawuje się super. A ile zaoszczędziła dzięki kupnie używanego wózka

a ja zastanawiam się nad Quinny Speedi, co o nim sądzicie?

Speedi mialam przy pierwszym dziecku, i sprawdzal sie doskonale... zebysmy sie nie pospieszyli i nie oddali dla siostry to pewnie bysmy zatrzymali i drugiego niunka wozili :) bo byl w bardzo dobrym stanie mimo prawie 3 lat uzytkowania

Musiała być to używka w naprawdę bardzo dobrym stanie,ponieważ ja osobiście chyba nie zdecydowałabym się na coś takiego- nowy wózek zawsze zapewnia nam gwarancję producenta i wyznacza pewną jakość. Akurat Graco Eco to dobry wybór.

ja chyba tez wolalabym nowy, teraz na wiosne przesiadziemy sie do lekkiej spacerowki i mam na oku quinny zapp xtra 2 ten z rozkladanym siedziskiem do spania

ale że spacerówka dla noworodka? średnio mi się ten pomysł widzi.
jeśli krótkie spacery, to można fotelik samochodowy wpiąć, można też chustę kupić i w chuście nosić, ewentualnie wózek 2w1 z dodatkowym zakupem gondoli, a potem masz spacerówkę.
siostra decyduje się na firmę quinny i właśnie będzie dokupować gondolę do spacerówki, bo zależy jej na tym, żeby wózek był lekki i zajmował mało miejsca po złożeniu. a w tym quinny, to nawet gondola jest składana- taki bajer ;-)

reklama
Do góry