reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Będzin i okolice - znajdę tu jakieś mamuśki stamtąd?

W cudzym lozku... Jakos to do mnie nie przemawia. Najlepiej sie czuje we wlasnym lozku, wlasnej poscieli. Komfort pelnej swobody. My splodzilismy syna w swojej sypialni. W obcych lozkach nie jestem w stanie sie skupic na samej przyjemnosci, bo sie zastanawiam czy sie posciel nie poplami, czy nas nie slychac... i w ogole jakos tak niezrecznie jest. Dla nas to bylo dodatkowe przezycie, bo znamy dokladna date, kiedy zmajstrowalismy Tomka.
Nie potrzebowalismy zmiany otoczenia, wystarczyl powiew wiosny. Ach, ten kwiecien. A zadanie mielismy bardzo utrudnione, bo odstawilam hormony, ktore bralam przez ponad 6 lat. Moje cykle byly tragiczne, nawet po 60 dni. Wystarczyl jeden cykl z luteina, zeby sie udalo.

reklama
Nam się przytrafiło pierwszego dnia wyjazdu wakacyjnego/podróży poślubnej w sierpniu :-) łóżka raczej ze sobą nie braliśmy :)

wite ma mnie ostatnio bo zaczelam pracowac, od wczoraj w nowej pracy, pawelek z opiekunka albo babcia, ciezko ale dam rade,a jutro mamy urodzinki smyka, oj to juz roczek

pozdrowienia

Hej dziewczyny dawno sie nie odzywałam. Mam takie pytanie czy ktróaś z was chodzi z dzieckiem na uniwersytet Unikids?

Ostatnia edycja:
Witam
Na uniwersytet można zapisac dzieci w wieku 6-12 lat. Mój syn jest zachwycowny i wykładami i warsztatami bardzo chętnie chodzi i jest po nich bardzo zadowolony. Wszystko do tej pory mu się podobało.

reklama
Madie , pisz co u Ciebie ? i jak tam słodki przystojniaczek rośnie ?
Karalajna a jak w pracy? i jak Pawełek odnajduje się w żlobku?

moja Amelka wystarczy ze narazie na balet chodzi, nie chce jej zadreczac milionem zajec , wystarczy ze kaza jej isc juz do szkoly za 2 lata ! :(

Do góry