reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Będzin i okolice - znajdę tu jakieś mamuśki stamtąd?

My powiedzielismy na poczatku 3. miesiaca. Ale to malo istotne.
Tu nie chodzi o rozne poglady, czy roznice zdan- bo to bylo od poczatku, a mimo to jakos sie szlo dogadac. Teraz chyba jest zwyczajnie zazdrosna, ze na dobre zabralam jej syna i stad takie jej zachowanie. No i jej problemy z sama soba, niestety ma powazne, a leczyc sie nie chce. Ale mnie to juz fruwa.
Ja sie jutro wybieram na jakies zakupki, ale takie bardziej "dzieciowe" :)

reklama
madie to zycze powodzenia na zakupkach!! jak sobie przypomne to chyba tez bym juz chciala,a zarzekalam sie ze na razie poprzestajemy na 1 dziecku...;-)

ma na likend u moich rodzicow, wczoraj dopiero wrocilismy i tym sposobem pawel zasnal dopiero o 21!! za to wstal normalnie o 7 no coz zeby tylko ten katar juz przeszedl bo to meczace...:-(

dzis pogodnie wiec mysle ze spacer zaliczymy:tak:

apropos to kiedy sie umowimy na jakis wspolnuy megi??

milego dzionka zycze dziewczeta!!!:tak:

Madie jak udały sie zakupy??:)

k_aralajna
jak ja sobie przypomne okres ciazy to tez mi brakuje brzuszka ..:)
nasze spotkanie jest nadal aktualne tylko pisz gdzie jak i tak dalej :) ja chetnie sie spotkam :)

nasze spotkanie jest nadal aktualne tylko pisz gdzie jak i tak dalej :) ja chetnie sie spotkam :)

jutro jest wolny dzien, nie wiem jak ty ale my wybierzemy sie na spacer z dzieciakiem, tylko nie wiem czy nie wolisz spedzic dnia razem z mezem..;-)
potem w piatek mamy w planach zakupy, i wyjezdzamy w gory chyba (na 90 procent):-)
ale od pon ja jestem wolna tylko ty masz zajecia pewnie
napisz co by ci pasowalo:tak:

madie j
ak zakupy????

Chyba mozna zaliczyc do udanych :-)
Trafilam na superowy pajacyk welurowy z kapturkiem i bluze dresowa z kapturkiem na suwaczek. Za obie rzeczy zaplacilam mniej niz 50zl i to w sieciowce :-D W biedronce upolowalam smoczki i szczoteczke do wloskow (po 6 zl). Byly tez butle, ale same duze, wiec nie bralam.
Z ciuszkowymi dam juz sobie spokoj. Teraz zostaly mi wszelkiego typu sprawy techniczne- art higieniczne dla malucha i dla mnie, no i wozek, fotelik, posciel do lozeczka itp.

Mamy upatrzony, nie pamietam jaka firma. 2w1, do tego fotelik tej samej firmy. W kazdym razie nic z tych "nowoczesnych" rzeczy, bo nie podobaja mi sie i sa cholernie ciezkie i sztywne. Tradycyjny, na paskach. Cos ok. 470zl chyba kosztuje, ten ktory ogladalismy. Fotelik jakos 150zl. Ale na razie nie mam wystarczajacych funduszy, bo troche nam sie spraw zebralo i byly dosc powazne wydatki

Dziewczyny, moglybyscie mi polecic jakies sklepy w Sosnowcu, Dabrowie itd? Chodzi mi o sklepy z duzym asortymentem (zwlaszcza chodzi o foteliki i krzeselka do karmienia), bo planuje jutro zrobic tournee ;-)
Chodzi mi o sklepy typu Fido w Sosnowcu czy Kaja na Zagorzu. Bede wdzieczna :tak:

reklama
W Sosnowcu- BabyMaxx w Europie. Asortyment ogromny, ale ceny tez kosmiczne.
Jesli chodzi o DG, to na Kosciuszki w superjednostce jest fajny sklepik- duzy wybor roznych rzeczy i bardzo przystepne ceny.

Do góry