reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sos sms (BEZ KOMENTARZA)

Vileyka!!!! Wracaj w dwupaku i to szybko!! :)
i w ogóle styczniówki macie kategoryczny zakaz straszenia takiego, jeszcze nie czas, by sie rozpakowywać... więc uważamy na siebie kochane :)

reklama
Ja widzę, że ten wątek mi sie pojawia, że ktoś coś napisał nowego to mnie przerażenie ogarnia..

Vileyka - wracaj szybko z brzuchem jeszcze!

Vileyka trzymajcie się w dwupaku. Dziewczyny niestety z grudniem często będą tu wpisy ale na szczęście jesteśmy już na takim etapie, ze nasze Dzidzie wyszłyby praktycznie bez szwanku

O rany :( Vileyka Trzymaj się dzielnie i obyś wróciła z brzuszkiem do domu na dniach:)
Kurcze to ja miałam szczęście, że tylko jeden dzień takie skurcze i nie wylądowałam w szpitalu.
Teraz się zacznie u nas...skurcze czy coś. Oby nie :)

Vileyka - trzymaj się tam w dwupaku - jeszcze przynajmniej 3 tygodnie, a najlepiej 4 :-) Musiałaś coś podpaść synkowi, że postanowił się wcześniej wyprowadzić ;-) No ale na pewno się dogadacie jakoś :-) Trzymam kciuki i do zobaczenia we wtorek na forum. Oczywiście z brzuszkiem Cię widzimy :-)

reklama
Do góry