reklama
Gosika88
Fanka BB :)
Wielka pustka nastąpiła .. Kochamy Cię nasz Aniołku (*) Mama , Tata , Brat i siostra
Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo mi przykro dużo sił Ci życzę
kasieks
Bardzo współczuję straty.tak naprawdę to nie ma żadnych słów aby pocieszyć matkę, która traci dziecko.ja straciłam dwoje.to było kilka lat temu ale zawsze będą w moim sercu.życzę Tobie i Twojej rodzinie dużo siły i tego abyście wkrótce mogli cieszyć się z dobrych wieści :*
Ja jestem po trzech stratach, teraz jestem wysoko w czwartej ciąży. Wiem, ze to żadne pocieszenie, ale skup się na swoim synku, przelej na niego całą miłość i za jakiś czas spróbuj ponownie wiedząc, że to tylko bardzo nieszczęśliwy przypadek. Macie synka, możesz być mamą, następnym razem na pewno będzie dobrze
natala95
Mamy dwójkę wspaniałych dzieci wiem że jestem mama ale jednak strasznie boli ... Ale jakos muszę dac radeJa jestem po trzech stratach, teraz jestem wysoko w czwartej ciąży. Wiem, ze to żadne pocieszenie, ale skup się na swoim synku, przelej na niego całą miłość i za jakiś czas spróbuj ponownie wiedząc, że to tylko bardzo nieszczęśliwy przypadek. Macie synka, możesz być mamą, następnym razem na pewno będzie dobrze
natala95
Dziękuję bardzo [emoji8]Bardzo współczuję straty.tak naprawdę to nie ma żadnych słów aby pocieszyć matkę, która traci dziecko.ja straciłam dwoje.to było kilka lat temu ale zawsze będą w moim sercu.życzę Tobie i Twojej rodzinie dużo siły i tego abyście wkrótce mogli cieszyć się z dobrych wieści :*
natala95
DziękujęKochana wyrazy współczucia.
natala95
W sobotę rano po wstaniu około godziny 9 przy podcieraniu zauważyłam lekko różowy śluz ... Pojechalam od razu na IP byłam tam nieco po 10 i już był czerwony przy padaniu usg usłyszałam najgorsze że jestem w trakcie poronienia i że muszę się z tym pogodzić .. Był to dla mnie największy cios ponieważ dwie poprzednie ciążę były praktycznie bez komplikacji ... Doszło do samoistnego poronienia [emoji22]A powiesz co się wydarzyło?
reklama
natala95
Jakoś muszę się z tym pogodzić ...Nawet sobie nie wyobrażam co czujesz. Bardzo mi przykro.