Moja córka przez miesiąc karmiona była butelką ze smoczkiem szpitalnym (jak na ponizszym zdjeciu). Teraz ciężko jej się przestawić na butelkę Lovi. Czy któraś z Was sprawdzała, jaka butelka jest najbliższa temu smoczkowi? Wydaje mi się, że końcowka jest dośc miękka.
reklama
NiebieskookaEM
Fanka BB :)
Warto podejść do neurologopedy, on dobierze najlepszy do malucha.
U nas sprawdzil się jedynie z Momma Lansinoh.
U nas sprawdzil się jedynie z Momma Lansinoh.
Lady Loka
Fanka BB :)
Akurat jestem w temacie. Mój w szpitalu je różowymi Beldico i wielorazowym z Medeli, ale z tego z Medeli strasznie leci, jeszcze nie zassa, a już buzia zalana tym, co wylatuje :/
Kupiłak aventa, dr Browns, lovi, canpola i będę sprawdzać metodą prób i błędów jeszcze lansinoha i neno mam na liście do kupienia. W szpitalu powiedzieli, że najlepiej dr Browns albo neno, to dzieci ciągną. Tak na moje własne palce to wydaje mi się, że Canpol jest za twardy.
Kupiłak aventa, dr Browns, lovi, canpola i będę sprawdzać metodą prób i błędów jeszcze lansinoha i neno mam na liście do kupienia. W szpitalu powiedzieli, że najlepiej dr Browns albo neno, to dzieci ciągną. Tak na moje własne palce to wydaje mi się, że Canpol jest za twardy.
reklama
G
GwiazdaMuzykiPop
Gość
Moja gapcia się krztusiła z każdej butelki po szpitalnych smoczkach NUK. Każdy był dla niej za szybki. Sprawdzaliśmy Lovi, Browns, Avent, Canpol, Tommy Tipe i żadna sie nie nadała. U nas perełką okazały się butelki Difrax, naprawdę. Na początku jadła z tradycyjnej wąskiej, ale potem łapała za dużo smoka. Teraz jemy z szerokich butelek Difrax. Ta węższa jest polecana właśnie dla wcześniaków.
Polecam z czystym sumieniem, tym bardziej że my mamy też problem z krtanią, a z tej butelki sobie radziła i zaczyna jeść coraz więcej z każdym dniem
Polecam z czystym sumieniem, tym bardziej że my mamy też problem z krtanią, a z tej butelki sobie radziła i zaczyna jeść coraz więcej z każdym dniem