reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Śmierć dziecka ... obcego

Robię dokładnie to samo, ale fala hejtu jaki tam jest skutecznie mnie odstrasza. Pomogło trochę zdjęcie zapłakanego ojca bo pomyślałam że będzie miała z kim dzielić bol. Właśnie robiłam mleko dla dziecka i pomyślałam że ona musi te wszystkie jego rzeczy spakować i już nigdy nie będą jej potrzebne. I weź tu babo nie płacz 😥
Na pewno ma wsparcie w rodzinie czy w najbliższych znajomych, na pewno nie jest teraz sama. A do tego ojca wtedy chyba dotarło co się stało, to się popłakał. O nim nie myślę w ogóle. On się bawił z nową laską podczas gdy młody przebywał w szpitalach. Wcale nie musiał się z tym obnosić publicznie. Czasu się nie cofnie.
Ale pamiętaj, że Ty masz swoje życie, swoje dzieciątko. Ciebie nie dotknęła ta tragedia. Bardzo ładnie o Tobie świadczy, że masz w sobie empatię, ale postaraj się już tym nie zadręczać. W przypadku mojego i Twojego współczucia upływający czas działa na naszą korzyść i uleczy ten żal. Ten ułamek żalu który nie ma porównania z tym, co czuje tamta Magdalena.

reklama
Na pewno ma wsparcie w rodzinie czy w najbliższych znajomych, na pewno nie jest teraz sama. A do tego ojca wtedy chyba dotarło co się stało, to się popłakał. O nim nie myślę w ogóle. On się bawił z nową laską podczas gdy młody przebywał w szpitalach. Wcale nie musiał się z tym obnosić publicznie. Czasu się nie cofnie.
Ale pamiętaj, że Ty masz swoje życie, swoje dzieciątko. Ciebie nie dotknęła ta tragedia. Bardzo ładnie o Tobie świadczy, że masz w sobie empatię, ale postaraj się już tym nie zadręczać. W przypadku mojego i Twojego współczucia upływający czas działa na naszą korzyść i uleczy ten żal. Ten ułamek żalu który nie ma porównania z tym, co czuje tamta Magdalena.
Fakt tatuś się nie popisał. A ta biedna kobieta bez ojca, w ciąży bez męża, a teraz jeszcze bez synka 😥 aby juz tylko dobrych ludzi napotykała na swej drodze.

Do góry