luandzia1
Entuzjast(k)a
a czy macie moze sprawdzony przepis na to ciasto rafaello?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kilka stron wczesniej kasiula podawala przepis na rafaello herbatnikacha czy macie moze sprawdzony przepis na to ciasto rafaello?
Przyznam, że i u mnie jakoś się urozmaiciły zachcianki.. Może nie eksperymentuje aż tak, ale wczoraj kiszoniaczki popijałam colą i później przekąsiłam pączka, więc kończę ciążę, tak jak zaczęłamkilka stron wczesniej kasiula podawala przepis na rafaello herbatnikach
naczytalam sie o waszych slodkosciach i musialam pojsc upiec blyskawiczna babke. pycha!
pisalam wczesniej, ze cos mi niedobrze.
a zaraz potem dostalam taka chcice naslone,ze szok! zjadlam zupke chinska, ktora zawsze jeszcze dosalam, dopieprzam i dodaje suszone platki chili. od razu zrobilo mi sie lepiej. potem jeszcze plaster bardzo slonej szynki i mala paczka chipsow
to tyle w temacie zdrowego odzywiania w ciazy ale wymioty i zgaga przeszly jak reka odjal
algi sa dobre na celulit, np guam, a nie do jedzenia,bleeeeee......mi mąż dzisiaj kupił chipsy. Wszystko byłoby oki gdyby były one ziemniaczane..... a wiecie czym on próbował mnie otruć ) chipsami z alg morskich o pikantnym smaku.... masakra nie polecam... zjadłam pół chipsa i reszta leży... i czeka aż on sam je zje.