reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sluby wesela- organizacja;-)

Kubala- powiedz mi a gdzie miałas to weselicho?????

kurcze ja to bede miała kongo bo nikomu narazie z rodziny nic nie mówimy o weselu powiem dopiero jak sala ksiadz bedzie zaklepany bo nie chcemy aby ktos nam narzucał co i jak ma wygladac bo tak było 2 lata temu ze na siłe nas do oltarza pchali i mowili co gdzie kiedy wiecie o co chodzi???????????????

wiec jak polece do polski na jeden dzien to tez nikt nie bedzie wiedział problem w tyj jak ja do restauracji dotre????????? jak sa kawałek od poznania:sorry::sorry::sorry::sorry:

Nata- ten dworek to tam do tych skrzynek jakis autobus jedzie?

reklama
A to moja ceremonia ślubna:-)

Załączniki

• hjjjjkkkkkkkkkkkkkkkkk 003.jpg
    hjjjjkkkkkkkkkkkkkkkkk 003.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 67
sorki że tak jeden post pod drugim ale doczytałąm że pisałyście o fryzurkach wiec i ja swoją pokaze

Załączniki

• SANY0280.JPG
    SANY0280.JPG
    36,4 KB · Wyświetleń: 68
fryzurka sliczna na włosach długich mozna poszalec tak jak u ciebie:tak::tak::tak:
a swoja droga jak sie podsmiechiwałas w tym kosciele heheh

PINKA do Skrzynek dojedziesz pociagami osobowymi w stronę Zielonej Gory, Zbąszynka...wysiadasz na stacji Otusz ( parodia, bo stacja znajduje sie w Skrzynkach)bedziesz mijała Poznan Gorczyn,Poznan Junikowo, Palędzie, Dopiewo i juz jestes w Otuszu i idziesz głowną drogą przez wies niecały kilometr...a samochodem to albo na Stęszew i na rondzie w Stęszewie skręcasz w prawo na Buk i po okolo 8 km w prawo na Skrzynki (wszędzie są szyldy z dworkiem) albo kierujesz się bukowską na Buk i w Niepruszewie odbijasz na Skrzynki :tak:
ogolnie jest to okolo 20 km od Poznania, autobusy nie kursują, ale są pociagi :tak:
No i kochana lepiej powiedz bliskim o slubie, bo pewnie będą Ci potrzebni w dalszej organizacji, nie jestes w stanie załatwic wszystkiego przez net i telefon, uwierz mi...:tak: mi moi filowali na tanią wódkę :-p:-D

iwonkablaz to ceremonia w cerkwi tak??? tam te obrzędy są takie magiczne, tradycyjne, piękne --- jednym slowem super, opisz nam jak to wygląda, bo widzę, ze trzymają Wam nad głowami jakies korony tak??? nigdy nie byłam w cerkwi, zreszta religijna nie jestem, ale szanuje rozne tradycje i wiarę, chciałabym się dowiedziec czegos więcej o prawosławnych obrządkach...czy wasze wesela wygladaja inaczej? macie jakies tradycyjne potrawy czy obrządki weselne??? napisz jestem ciekawa :tak:
Slicznie wygladałas, no i fryzurka bardzo ładna...zresztą nie będę owijac w bawełnę, przyznam, ze marzyłam o białej sukni, ale do kosciola nie chodzę, nie za bardzo wierzę, wiec mijało się to z celem, a jednak co biała sukienka to biała, a nie jakas tam kreacja do slubu cywilnego....no ale było mineło, moze w nastepnym wcieleniu ;-)

Nata- bedą wiedziały tylko dwie osoby:tak::tak::tak: i one co potrzeba to załatwia:tak::tak::tak:dzieki za dokładny opis jak tam dojechac:-):-):-)

ale numer ty wiesz ze ja nie zauwarzyłam ze to inny slub???????????/ kurcze fakt faktem ten kosciół jakis inny mi sie wydał ale nie skumałam:eek::eek::eek::eek::eek:

Iwonka- no wlasnie opisuj opisuj bom teraz to dopiero przez Nate ciekawa:-D:-D:-D

reklama
Gosia- co do muzyki to w tej sali akurat mają swoją ekipe co mnie bardzo cieszy bo jakos szukac mi sie nie chce specjalnie;-);-);-)i nawet tanio bo za 500zł:szok::szok::szok::szok: