reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Slub:)

a oto pierwsze zdjecie ktore udalo mi sie zmniejszyc
dsc092680hw.jpg

reklama
kasiulka slicznie wygladalas, suknia tez bardzo ladna a i brzunio sie zaprezentowal :) sliczne rodzinne zdjecie macie ;) ale jak sie czuje nasza mezatka? szczescie rozpiera zapewne

no szczerze mówiąc jest super niby większej zmany nie ma bo mieszkalismy juz wcześniej razem ale to uczucie więzi jaka nas łączy jest cudowne

a moze troszke opisze fakty z wesela
po pierwsze jksiadz mnie tak rozśmieszał ze az sie boje jak to wyszlo na kamerze
ciagle mi mowil po cichu zebysmy nie byli tacy poważni i chichrałam sie troszke przez nuiego

potem pierwszy taniec nawet jakoś nam poszedł a bardzo sie bałam bo nigdy nie tańczyliśmy w ten sposob i zadnych prob nawet nie bylo ale wyszkolo dobrze noi potem juz sama zabawa było naprawde super

dziwiłam sie tylko ze moje maleństwo było bardzo grzeczne zero uciskania w żebra czy gdziekolwiek poprostu bylo spokojne jak nuigdy
noi dzieki temu wytrzymalam do końca imprezy czyli do 4nad ranem
wszyscy sie dziwili bo mysleli ze juz po oczepinach uciekne spać
ale nie chciałam ;D

reklama
no to super, dobrze ze wszystko wyszlo tak zabawnie i sympatycznie bo to przeciez radosna chwila byla ;) co do dzidziusia to wiesz- czulo pewnie ze cos waznego sie dzieje i uwaznie sluchalo, potem ci powie ze ono tez bylo swiadkiem wiec sie nie wykrecisz nawet jakbys chciala :) a co wybraliscie na pierwszy taniec??

Do góry