reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Rybciu ja stawiam na cytryne a u ciebie Woloszki na skarpetki
Rybcia_21
Fanka BB :)
vici traf w dziesiątkę to jest cytryna
woloszki ja tez obstawiam skarpetki
A ja ostatnio muszę zgadywać co Dominika chcę
bo na kota woła kiciu
na misia misiu
na picie pisiu
a na siusiu situ
a na Krzysia woła Kisiu
a wszystko podobnie brzmi bo ona jakoś z zamkniętą buzią mówi
woloszki ja tez obstawiam skarpetki
A ja ostatnio muszę zgadywać co Dominika chcę
bo na kota woła kiciu
na misia misiu
na picie pisiu
a na siusiu situ
a na Krzysia woła Kisiu
a wszystko podobnie brzmi bo ona jakoś z zamkniętą buzią mówi
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Wczoraj Julek mnie rozwalił. Nic tylko mówił "jebana".
No ale nie mogłam wydobyć z niego o co chodzi. Już nawet podejrzewałam, że może dobrze słyszę i zastanawialiśmy się z Tomkiem skąd u niego takie słowo?!?!
Ale dziś po powrocie z porannej wycieczki do stajni on znów: "jebana". Więc pytam, co to jest. On mi na to "koń". I wtedy mojego Tomka olśniło: chodzi mu o konia Werbenę! On już wymienia imiona koni: Duma, Pytka, Pysia... Ale to akurat wychodzi jak wychodzi
No ale nie mogłam wydobyć z niego o co chodzi. Już nawet podejrzewałam, że może dobrze słyszę i zastanawialiśmy się z Tomkiem skąd u niego takie słowo?!?!
Ale dziś po powrocie z porannej wycieczki do stajni on znów: "jebana". Więc pytam, co to jest. On mi na to "koń". I wtedy mojego Tomka olśniło: chodzi mu o konia Werbenę! On już wymienia imiona koni: Duma, Pytka, Pysia... Ale to akurat wychodzi jak wychodzi
Rybcia_21
Fanka BB :)
Magdalena jeszcze nie raz coś Julek powie nie zrozumiale.
Ale super jak już zna imiona koni i je wymienia.
Ale super jak już zna imiona koni i je wymienia.
vici
No boskomoże konia przechrzicie;-)
A u nas Victor mówi "to" w końcu coś powiedział:-)
U niego "to" i "tam" to narazie to samo z tym,że jak chodzi mu o tam to pokazuje do tego ręką wyciągniętą w danym kierunku.Jak chce owoca to pokazuje konkretnie a teraz jeszcze mówi "to"Alez się cieszę już powoli może się i u nas zacznie
A u nas Victor mówi "to" w końcu coś powiedział:-)
U niego "to" i "tam" to narazie to samo z tym,że jak chodzi mu o tam to pokazuje do tego ręką wyciągniętą w danym kierunku.Jak chce owoca to pokazuje konkretnie a teraz jeszcze mówi "to"Alez się cieszę już powoli może się i u nas zacznie
vici
Hehe Maarta jak się rozkręcą to dopiero zabawa będzie popatrz co u Magdaleny się dzieje a umiejętności nabyte w późniejszym czasie podobno są szybsze do opanowania Więc może późno zaczynają ale mogą mieć rozpęd niczego sobie.Ja mam dodatkowy problem bo Victor jeszcze niemieckim może mieszać uffffffffffff i to dopiero zrozumieć będzie chyba ciężko
reklama
Kurcze, Rybciu – widzę, że na bieżąco jesteś z tymi rebusami ;p
Joaśka a u Ciebie to może być szufelka
Magdalena – piękne imię dla konia, szczególnie w wersji Julka ;p
A huja, huja, oczywiście jest super, szczególnie w obecności innych
Podziel się: