reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słodkie mamy :-)

Marja chrupki z lidla? jakie to? moze tez kupie! Ja ufff 106 :p, chyba ze w nocy się to na mnie odbije dopiero :p Bo ta diabetolog mowila, ze z tluszczem jest tak, ze moze dac wysoki cukier dopiero po 5-6 godzinach od zjedzenia. Ciasto w srodku surowe...boki ok...dalam maliny i glupia ich nie rozmrozilam...puscily wode i kicha totalna....a maz bedzie probowal tego czegos po 22.00 jak wroci z II zmiany :)

reklama
Aisha nie trzeba rozmrażać malin. wystarczy przed wrzuceniem do ciasta podać kisiel o tym samym smaku(proszek) i wymieszać. Kisiel w trakcie pieczenia wchłonie sok z owoców i będzie palce lizać:-D

Aisha w lidlu sa - leza przy wszystkich musli , platkach - nazywa sie to blonnik - w smaku calkiem fajne - a do jogurtu extra = takie bezcukrowe platki :-)

Aisha serio:-) ten patent sprzedała mi koleżanka:-) super się sprawdza w cieście z owocami bo wtedy nie opadają na dno formy. Super też dodać do jagód w jagodziankach:-)

Marja to muszę zerknąć jak będę :))

Natalia nooo to następnym razem będę wiedzieć, trochę pokombinowałam (nie pytajcie!:p) i da się to ciasto jakoś zjeść :))

U mnie zaczynają się sny typu tego, co miałam na długo przed ciążą- że nie umiem sie zająć własnym dzieckiem. Do tego...cały czas śni mi się syn, a nie córka... i taki bobas troszkę większy. Nie umiałam podać cyca, a jak już to zrobiłam to mały jadł 5 minut i koniec...no i na spacer zabrałam go bez czapeczki, ubranka, kocyka- w tym, w czym był w domu...Chyba lęki mnie łapią przed macierzyństwem.

Ja dziś na czczo 92, nie dawno zjadłam śniadanie, zobaczymy jak to będzie, ale powinno być ok. A u Was jak tam?

Aisha najważniejsze że ciasto zjadliwe:-)
Mi wczoraj strasznie te cukry wariowały ale dzisiaj rano już ok-82:-) teraz zjadłam śniadanko i za godzinkę zobaczę, Kupiłam jeszcze inny chleb i testuję:baffled:

Natalia kurcze, wszystkie chleby na rynku poznasz ;) No to 3mam kciuki. Ja mierzę za parę minutek, dam oczywiście znać :) A dziś kolejny, nudny dzien, mąz na II zmiane do pracy, ja gotowanie, ogarnianie, no moze siostra cioteczna przyjdzie dzis do mnie to sobie pogadamy, no i moja mama bedzie kolo 12.00 na godzinke.

No i nie poruszałam się i 123, a zjadlam 1 kromkę chleba tego co zawsze bez zadnego smarowidla z wędlina i wypiłam herbate owocową, nie chce marnowac kolejnego paska, bo pewnie z innego palca wynik bylby inny ;) Bo co dzien jem to samo i jest ok. no to troch pozniej II sniadanie zjem, jakos przed 12.00

Ostatnia edycja:
Aisha kombinuję jak mogę z tymi chlebami bo mi te chrupkie za diabła nie smakują. Teraz mam taki chleb IG dla diabetyków:-) Zobaczymy jaki po nim wynik, jak będzie zły to się przejdę do tej piekarni z reklamacją;-):-)

reklama
Aisha ja dzis na czczo 94 - zjadlam wczorajprzed spaniem 2 kanapki - ale bylam tak glodna ,ze musialam i juz kolejny raz jak za pozno zjem to rano wyzej ale nie tragedia :-)
A po sniadaniu 104 - ale tylko 2 paroweczki zjadlam - teraz zjem 2 kanapki i z synkiem na spacer pojde .
A z chlebem to porazka - mi jak do tejpory pasuje tylko jeden - shulstad zytni - ma takie dlugie cienkie kromeczki i kroje na pol i mam z tego 2 kanapki - cala reszta chlebow mi nie pasi.

Do góry