reklama
Czyli w normie Ja tak z ciekawości, z jakiego powodu się tyle tyje... czy mam już zacząć uważać na jedzenie, bo jak przed ciążą nic słodkiego nie jadłam, tak teraz mogłabym nic innego z kolei nie jeść Na razie sobie troszkę folguję i podjadam, ale nie chciałabym po porodzie walczyć z kilogramami ;-)
ania_pestka
Fanka BB :)
Ja dzisiaj stanęłam na wadze...i na minusie jestem pół kilo mąż na mnie krzyczy że chudnę zamiast tyć...ale brzuszek pomału się zaokrągla, za to nogi chude jak patyki. Zobaczymy jak tym razem będzie...w pierwszej ciąży 17kg, w szpitalu zostawiłam 10, no i ostatecznie zabrakło mi 2kg do wagi sprzed ciąży...a tu powtórka z rozrywki
ja na razie kilo na minusie. za pierwszym razem startowalam z 45kr i przytylam ponad 20kg a teraz startuje z 55kg. zobaczymy czy bedzie powtorka z rozrywki. na razie jem glownie owoce bo to mi najlepiej podchodzi, z reszta bywa roznie.
reklama
kasiente
Fanka BB :)
ja ostatnio u gina na wadze mialam 62kg:/// ale mi wyszlo ze przed ciaza jeszcze musialy mi dwa skoczyc a teraz schudlam prawie dwa bo jesc zaczelam inaczej przez te mdlosci. Zeszczuplalam i mam ladna figurke a brzuszek juz wyskoczyl ciazowy moja mam tak moiw. Jest twardy rownomierny i juz leciusienko wystaje. No a I trymestr sie konczy no mam nadzieje ze bede mogla jest normalnie i nie skocze z waga duzo Na razie udalo mi sie po raz trzeci przytulic muszle....wiec potem slabo moge cos wszamac