reklama
Ha-NN-aH
BB fan
Ha-NN-aH a co Ty masz za spodnie na sobie??? takie normalne biodrowki? usilowalam sie przyjrzec przodowi ale ciemne sa wiec nie dojrzalam
Mam na sobie rurki sprzed ciąży, tyle ze z tym..
Wstawka do ubrań NOWY (1205580171) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Sarka ja w ogóle staram się nie nosić luźnych ubrań, zawsze lubię podkreślić że jestem w ciąży choć mi tak na prawdę jeszcze mało wystaje poza biust, dlatego nakupiłam różnych tuniczek ciążowych które są odcinane pod biustem i wtedy to one podkreślają brzuszek
sarka
trójkowa mama
nawet nie wiedziałam że jest cos takiego ja robię tak z niektórymi rzeczami przy pomocy gumeczki do włosówMam na sobie rurki sprzed ciąży, tyle ze z tym..
Wstawka do ubrań NOWY (1205580171) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Ha-NN-aH
BB fan
nawet nie wiedziałam że jest cos takiego ja robię tak z niektórymi rzeczami przy pomocy gumeczki do włosów
Ja tak robiłam w pierwszej ciązy, ale widać było bieliznę. A to znalazłam przez przypadek i pomyślałam o tym że w trakcie jak i po ciąży chciała bym już wejść w swoje ulubione spódnice i spodnie, a nie inwestować w nowe.
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Gufi wow masz jeszcze normalny schowany pieknie pepuszek
W pierwszej ciazy do samego konca taki mialam!!!
Mam na sobie rurki sprzed ciąży, tyle ze z tym..
ja tez nie wiedzialam, ze cosik takiego kupic mozna ja tez czasem sobie gumka radze
Ha-NN-aH
BB fan
Tylko nie szukajcie tej wstawki w sklepach - ta z Allegro jest super-tania. Widziałam taką w sklepie stacjonarnym i kosztowała ponad 80 zł! Więc stwierdziłam, że za tą kwotę to można sobie spodnie kupić...
Ja kupiłam za 10 zł + 7 zł przesyłka.
sarka
trójkowa mama
w jakiej kategorii znalazlaś to na all bo ten link co podałaś to z przesyłka za 35 zł a to różnica:/Ja kupiłam za 10 zł + 7 zł przesyłka.
daj linka do tej aukcji co Ty zamawiałaś.
reklama
Ha-NN-aH
BB fan
Aukcja gdzieś przeszła do archiwum, bo w zakupionych już dawno nie ma. Więc musisz szukać na oślep.w jakiej kategorii znalazlaś to na all bo ten link co podałaś to z przesyłka za 35 zł a to różnica:/
daj linka do tej aukcji co Ty zamawiałaś.