reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Śliczne brzusie

reklama
Sarka ja w ogóle staram się nie nosić luźnych ubrań, zawsze lubię podkreślić że jestem w ciąży choć mi tak na prawdę jeszcze mało wystaje poza biust, dlatego nakupiłam różnych tuniczek ciążowych które są odcinane pod biustem i wtedy to one podkreślają brzuszek :)

nawet nie wiedziałam że jest cos takiego:zawstydzona/y: ja robię tak z niektórymi rzeczami przy pomocy gumeczki do włosów:-D

Ja tak robiłam w pierwszej ciązy, ale widać było bieliznę. A to znalazłam przez przypadek i pomyślałam o tym że w trakcie jak i po ciąży chciała bym już wejść w swoje ulubione spódnice i spodnie, a nie inwestować w nowe.

Tylko nie szukajcie tej wstawki w sklepach - ta z Allegro jest super-tania. Widziałam taką w sklepie stacjonarnym i kosztowała ponad 80 zł! Więc stwierdziłam, że za tą kwotę to można sobie spodnie kupić...

reklama
Do góry