reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śliczne brzusie

reklama
He he! Już widzę ten widok! Stadko mamusiek z maluchami przy cycu chichoczących przy butli z winem!!!
36_12_6.gif

Krolcia dobrze, że poczucie humoru Ci dopisuje :) Zauważyłam inny szczegół. Właśnie mam na sobie identyczne spodnie jak Ty na tym zdjęciu;)

Oto mój brzucholek z dzisiaj, czyli 25 t 1 d.
25 t 1 d.jpg

I widok z góry ;)

Widok z g

brzusio1.PNGbrzusio.png to moj brzusio, mam go owłosionego strasznie jak nigdy :O ale tego na zdjęciach nie widać :) 23 tc 6d, mały, każdy mówi że mały :pale mi to nie przeszkadza, byle lokator był zadowolony i zdrowy ;)

Ostatnia edycja:
ale Wy macie ładne te brzuszki, ja mam taki rozlany jak siadam, a jak leżę to jak ktoś nie wie, że w ciąży jestem to by się nie kapnął bo tak mi się rozlewa,

dziewczynki brzuszki śliczne:D:D:D:D

słomiana wdowo widzę że łapki masz opalone, a brzusio biały jak pupa:D też swój zasłaniałam i mam dokładnie taki sam efekt:D i się ze mnie mąż nabija.....:)

reklama
no to akurat wygląda komicznie też teraz patrze i widze jak brudas jakiś:-):-D bo te ręce opalone a brzuch chowany pod ubraniem jakby nigdy slońca nie widział :zawstydzona/y: moja mama jak była w ciazy to przez wystawianie się na słońce dostała takich plam na buzi zwłaszcza że ma je po dziś dzień, wiec ja ze strachu tak nie bardzo do słońca, tyle co przejsc do sklepu czy na spacerek z pieskiem :-)

Do góry